Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

NIKAD VEĆA DRAMA KOD ZVIJEZDE ‘LJUBAV JE NA SELU’: Neva zvala policiju zbog obiteljskog nasilja!

Autor: Dnevno.hr

U srijedu navečer Nevenka Bekavac (41) je zvala policiju zbog obiteljskog nasilja jer joj se nije sviđalo ponašanje njezina supruga, nešto prije ponoći Zvone Petričević (44) je nožem prijetio policiji te pokušao pobjeći, piše 24 sata.

“Malo smo se posvađali. Nisam vidila nož. Zvala sam policiju jer želim svoj mir. Ne želim da me itko zeza,’ izjavila je bivša kandidatkinja showa “Ljubav je na selu”.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska poručili su kako “Potvrđujemo da je 8. kolovoza 2018. u 23.37 sati zaprimljena dojava o obiteljskom nasilju na području Sinja. Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, gdje su po dolasku, ispred zgrade u kojoj stanuje, zatekli 44-godišnjaka koji im je prijetio smrću, držeći u ruci nož, kojeg je u jednom trenutku bacio prema njima. Policijski službenici tom prilikom nisu ozlijeđeni. Uz uporabu sredstava prisile 44-godišnjak je savladan, uhićen i priveden u službene prostorije, gdje se nad njim provodi kriminalističko istraživanje u odnosu na opisani događaj i zaprimljenu prijavu obiteljskog nasilja.’

Zvone se trčeći derao “Zbog nje, zbog nje”. Kad su ga policajci oborili na pod, molio ih je da ga ne uhite jer je “srčani bolesnik”.

 “Ma šta će meni ko prijetit. Nije mi Zvone naudio, ne može mi nitko ništa. Ja sam jača od svakog. Dobro, samo Bog je jači od mene. A Zvone me nije udario kad se ja ne dam. Dobro sam, sve je u redu. Malo sam se poplašila, ali sve je u redu’ rekla je Neve i dodala je kako je policiju zvala jer joj je jednostavno smetalo Zvonino ponašanje koje nikako ne želi ispraviti. Zato su se i posvađali, a naglasila je i kako je on uvijek zaj….

Od tada se nisu ni vidjeli ni čuli, a Neve je rekla kako nije bilo potrebe da otiđe na Hitnu.

Podsjetimo, par se vjenčao prošle godine u travnju nakon dvije godine veze, a samo dva mjeseca kasnije rodila je prvo dijete, sina Stjepana.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.