Nikad okrutniji Big Brother! Bjelovarčanka Ana u ispovjedaonici dobila okrutan uvjet

Autor: R.A.

Nije mogla suspregnuti suze!

Već ovaj tjedan pale su prve suze mlade Bjelovarčanke koja je poželjela pročitati pismo svojih bližnjih. Big Brother joj je tu priliku odlučio pružiti, ali uz uvjet.

Budući da se Ana pokazala najboljim vojnikom, Big Brother joj je pružio priliku da pročita svoje pismo. Međutim, Bigi je Ani postavio uvjet – mora odlučiti hoće li pročitati svoje pismo, a pisma svih ostalih stanara spaliti ili će pak uništiti svoje, a ostalim BB prijateljima pružiti priliku da saznaju što im to poručuju njihovi najmiliji.

Situaciju je dodatno pogoršao Big Brother, koji je ostalim stanarima omogućio da gledaju Anin trenutak odluke u ispovjedaonici. Bez dileme, produkcija se ove godine igra sa stanarima, a što je Ana na kraju odlučila saznat ćemo u dnevnoj emisiji.

Što biste vi napravili u njenoj situciji? Glasajte u anketi:

 




Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.