Foto: Instagram

NEVEN CIGANOVIĆ IZBACIO SOČAN TRAČ: Otkrio da se Ella Dvornik u posljednje vrijeme viđa sa sinom poznate Hrvatice

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Društveni kroničar Neven Ciganović još je jednom zabavio gledatelje emisije “Take or fake” u kojoj ‘secira’ fotografije poznatih osoba i daje svoj sud o tome misli li da su fotografije uređivane i jesu li pretjerano uređene.

U posljednjoj emisiji na red je došla Alka Vuica, a osim komentiranja njenih fotografija, Cigi je otkrio i nepoznate detalje o navodnim najnovijim aktivnostima Elle Dvornik.

“Iako Alka voli obilaziti razne kozmetičke tretmane kako bi očuvala mladoliki izgled, naše stručno oko je ipak primijetilo da su joj fotografije u posljednje vrijeme prilično prepeglane i odišu nekom filter svježinom. Za tu Alkinu novu korekciju filterima mogli bismo pripisati zaslugu influencerici Elli Dvornik, koja se posljednje vrijeme dosta druži s Alkinim sinom Arijanom koji za nju, navodno, piše pjesme”, komentirao je Cigi i Alki dodijelio jedan ‘Take It’.

Informacija o najnovijim Ellinim aktivnostima zasigurno će jako oduševiti njene pratitelje. Naime, Ella je nedavno oduševila gledatelje u showu “Masked Singer” gdje je dobila lavinu komplimenata na račun svojih vokalnih sposobnosti, koje su i ranije mnogi hvalili.

”Famozna od prve do zadnje epizode”, ”Ostala sam bez teksta koliko dobro pjevaš”, ”Najdraža maska s predivnim glasom”, ”Predobro pjevaš”, ”I molim te, nastavi pjevat!”’, ”Ženo ti si zmaj”, pisali su joj pratitelji koji su složni kako bi Ella mogla imati i uspješnu pjevačku karijeru, stoga se nadamo da će ovaj ‘sočan trač’ uskoro postati realnost.




Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.