Screenshot

NAJLJEPŠA KULISA Novi hollywoodski hit prikazuje poznatu hrvatsku ljepoticu

Autor: Hina

Glavne uloge tumače Taron Egerton, Jamie Foxx, Eve Hewson, Jamie Dornan, Ben Mendelsohn, Paul Anderson i Tim Minchin

Predstavljen je prvi teaser trailer filma “Robin Hood”, snimanog u Dubrovniku prošle godine, koji će se u studenome početi prikazivati u SAD-u.

U hrvatskom dijelu ekipe tog blockbustera Lionsgatea, bila su 273 filmska djelatnika i čak 1 645 statista, a lokalna servisna produkcijska kuća bila je Pakt Media, podsjeća se na web stranici Hrvatskog audiovizualnog centra (HAVC).

Snimanje u Hrvatskoj realizirano je kroz mjere poticaja Hrvatskog audiovizualnog centra i u  15 snimajućih dana ukupna lokalna potrošnja bila je na razini dotad najvećih projekata snimanih na lokacijama u Hrvatskoj.

Novu verziju priče o ratom prekaljenom križaru i maorskom ratniku koji pokreću smionu pobunu protiv korumpirane engleske vlasti režirao je Otto Bathurst, a scenarij potpisuje Joby Harrold.

Za film je najavljena “zapanjujuća borbena koreografija uz nezaobilaznu bezvremensku romansu”, a prema traileru, značajan dio radnje odigravat će se upravo u Dubrovniku koji je samo za ovu priliku utjelovio Nottingham, a Stradun i zidine Staroga grada samo su neke od znamenitosti koje se mogu prepoznati.

Glavne uloge tumače Taron Egerton, Jamie Foxx, Eve Hewson, Jamie Dornan, Ben Mendelsohn, Paul Anderson i Tim Minchin.




 

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.