Foto: RTL

NAJGORI GOST MOJMIRE PASTORČIĆ: ‘Priča dugo, dosadno, nešto petlja, drži monologe od stoljeća sedmog…’

Autor: Š. P.

Nakon niza godina provedenih u emisiji “Direkt”, Zoran Šprajc odlazi u nove radne pobjede, a Mojmira Pastorčić “preuzima” emisiju te će ju uskoro početi voditi sama, svaki dan od ponedjeljka do četvrtka.

Najavljujući novo poglavlje popularne RTL-ove emisije, Mojmira je naziva “Direkt 2.0”. Uskoro će gledateljima pokazati neke novitete, pojačati ekipu novim snagama te nastaviti inzistirati na zanimljivim i aktualnim gostima.

“Uglavnom je sve u redu s gostima. Ne sjećam se da je itko otkazao u zadnji tren. Ali nekidan se dogodilo, ne znam ni sama zašto, da do 18 sati nismo imali dogovorenog gosta. Uskoro idem snimiti najavu emisije – nemam koga najaviti… Haahahaha, ali uvijek se snađeš. Jednom smo u 22:15 shvatili da nema gosta, jedan cijenjeni zagrebački gospodin je zaboravio da je rekao doći. Nazvali smo ga, locirali i dojurio je taksijem. Taman je stigao koju minutu prije”, ispričala je Mojmira za RTL.hr.

‘Čovjek poludi ako cijeli dan sluša vijesti’

U intervjuu je progovorila i o stresu kojeg prati priprema dnevne emisije. Osim (ne)dolazska gostiju, problematično zna biti i ono o čemu ili kako govore u eteru.

“Kad netko priča dugo, dosadno, predetaljno, okoliša, ne odgovara izravno, nešto petlja, drži monologe, od stoljeća sedmog, preznanstveno, prebirokratski, nerazumljivo, onda si u problemu. Prođe 3 minute, on i dalje odgovara na prvo pitanje. Probaš prekinuti, ali ne ide. Onda mi redatelj u slušalicu kaže: još 2 minute i gotovo, pa si mislim jooooj ništa te nisam ni pitala… To je stres”, ispričala je Mojmira.

Otkrila je i koju radio postaju slušaju u redakciji: “Čovjek poludi ako cijeli dan sluša vijesti. Zato imamo i Yammat. Sve je bolje s muzikom. I koncentracija i opće stanje”.

Pročitaj i ovo! ‘DIREKT JE SAD MOJ, BIT ĆE PROMJENA’ Mojmira Pastorčić preuzima popularnu emisiju, otkrila je brojne novosti: ‘Pojačavamo tim’




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.