Foto: Instagram/Supertalent

MAJU RASPLAKAO, GLEDATELJI U NEVJERICI: ‘Čovjek je uspio od svih napraviti budale! I to je talent’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

U najnovijoj emisiji showa Supertalent gledatelji su imali prilike vidjeti brojne talentirane natjecatelje. Neki su ih ‘oborili s nogu’, dok će se o drugima izgleda još danima pisati.

Jedan od natjecatelja bio je Vladimir Pavić iz Požege koji se odlučio predstaviti, kako je Sam naveo, vlastitom duhovnom poezijom. Inače, riječ je o 43-godišnjem misionaru Hare Krišne, koji je bio oženjen dvanaest godina,  od braka prakticira striktni celibat. “Zadovoljstvo dobivam s duhovnog nivoa”, ispričao je Vladimir koji nema ni radnog staža, ali ipak voli to što radi i kako živi.

Prije svog nasupa otkrio je i kako je započeo pisati. “1987. sam vozio motor bez kacige i u jednom zavoju sam malo brže ušao i završio u provaliji. Na 20 minuta sam izašao iz tijela, iz visine sam vidio svoje tijelo kao u ogledalu. Gledao sam sebe s deset metara dolje. U tom trenu sam shvatio da ja očigledno nisam u svom tijelu. Tek kada je došla ambulanta i kada su dotakli moje tijelo ja sam se vratio. Dobio sam dar od onog gore. Počeo sam pisati… Moji vlastiti roditelji mi nisu vjerovali”, otkrio je Vladimir i dodao kako je nakon nesreće ostao bez supruge.

Interpretacijom svoje duhovne poezije u trenu je uspio rasplakati Maju, no ipak nije prošao u novi krug. “Ne znam što bih rekla. Mislila sam da će biti dosadno kada sam vas vidjela. Povezala sam se s tim što ste pričali, ne znam zašto. Odgovarala mi je muzika, priča, ton, ma sve” rekla je Maja kroz suze.

“Svi smo vas pozorno slušali i doživjeli na svojstven način. Drago mi je da ste došli, ali moja reakcija nije bila toliko jaka kao Majina. Ljudi koji se bave duhovnošću često su stigmatizirani kao ‘luđaci’. Ja mislim da se sve religije mogu svesti pod ljubav i dobrotu, a to sve ste nam vi večeras ispričali, ali na malo drugačiji način, način na koji se meni svidio”, rekla je Martina.

Gledatelji pred malim ekranima bili su nešto oštriji, a optužili su ga i da je stihove za svoju pjesmu ‘ukrao’ od sovjetskog pisca Konstantina Simonova,  odnosno jedne od najljepših ljubavnih pjesama “Čekaj me” po kojoj je Simonov i najpoznatiji, ali i Dobriše Cesarića. Osim što su gledatelji zgroženi sličnošću s nekim od najpoznatijih pjesama velikih pisaca, začuđeni su i što tu sličnost nije komentirao nitko iz žirija.

“Moj prvi komentar bio je sarkazam. Sorry, Maja.  Ali ne mogu ne reagirati. Čovjek je pokrao pola stihova. A izrazom lica na zadnji NE rekao je koliko je zapravo duhovan”, “Svojom pjesmom? Pa više od pola stihova uopće nisu ni njegovi, Cesarićev Povratak…Čudno da barem Fabijan nije primijetio. Čovjek je uspio od svih napraviti budale. I to je talent”, “I nije samo Cesarićev Povratak, bilo je tu i Šimića, a najviše Konstantina Simonova…Čudno je da to parafraziranje tuđih pjesama nisu primijetili. Bože, svašta “, neki su od komentara na društvenim mrežama.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 👻 supertalenthr (@supertalenthr)




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.