NovaTV

JEDNOGLASNA ODLUKA FARMERA! FRANE JE PRVI DUELIST: ‘Nema se tu o čemu puno pričati, niti me zanima njihovo mišljenje’

Autor: Dnevno.hr

Drele je okupio farmere za stolom kako bi odabrali prvog duelista, a Frane je dobio apsolutno sve šibice farmera te postao prvi duelist u drugom tjednu Farme.

Dok su farmeri svoje šibice za Franu samo nizali, Frane je negodovao ne susprežući se od komentara. Nikome od farmera nije ostao dužan. Svoju šibicu Matej je objasnio: „Ja dajem šibicu Frani samo zato što sam načuo da bih ja mogao ići s njim u dvoboj, pa jedva čekam“, na što mu je Frane rekao da on bira sebi ravnog. „Moja odluka je takva da hoću barem dva dana mira bez tenzija i provokacija, ako ne i konačan mir od njega“, rekla je Edita i svoju šibicu dala Frani. „Malo ćeš se načekati“, odgovorio joj je Frane. Lucija mu je svoju šibicu dala poručivši mu da se malo grije u šumi. Frani nije dugo trebalo da joj uzvrati: „Grijat ćeš se i ti, nikad se ne zna. Kad te puknem preko ovog stola s ovim šibicama. Nemoj me provocirati, jesam ti rekao? Smiri se, kako te nije stid balavice jedna balava? Nemaš kućni odgoj“.

Drele je upitao Franu što misli zašto su farmeri odlučili njega staviti u duelističku kućicu, a Frane mu je odgovorio: „Mene to, prvo, uopće ne zanima. Igra kao igra. Ja sam od sebe dao maksimum i nema se tu o čemu puno pričati niti me zanima njihovo mišljenje.“. Nakon odabira u Frani je bila vidljiva želja da ostane na farmi i da im svima pokaže, kako on kaže, tko je ‘the boss’. Frane je napomenuo da već zna koga će odabrati kao suparnika.

Nakon odabira prvog dueliste, Kristina je s Franom razgovarala o odabiru drugog dueliste te mu rekla kako stalno mijenja mišljenja. „Nemoj ti mene podcjenjivati. Ipak sam ja stariji od tebe.“, rekao je Frane i uvjeren u pobjedu u duelu dodao: „Vidjet ćeš da ću se izboriti. Bila snaga, bila pila ili znanje. Dosta toga sam prošao u životu i ja ću ti dokazati!“.

Nakon što se Frane preselio u duelističku kuću, farmeri su s veseljem sjeli za stol ručati.

„Čovjek je u dva tjedna prošao sve funkcije na farmi!“ zaključio je Saša, a svi farmeri su se nasmijali. Hoće li se farmeri uspjeti riješiti Frane, doznat ćemo u subotu!

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.