screenshot/YouTube

GRUICA NA METI KRITIKE: ‘Zašto ona skoro uvijek pjeva na playback kad su strane pjesme, a drugi ne?’

Autor: dnevno.hr

Ili je Gruica u sjajnoj kondiciji, vrlo vješto zna kontrolirati dah pa se ne "uspuše" tijekom nastupa, ili jednostavno pjeva na playback. Dio gledatelja po njezinu je nastupu zaključio da je u pitanju ovo potonje

U popularnom TV showu Tvoje lice zvuči poznato Anu Gruicu moglo se vidjeti u liku izvođača njemačke skupine Dschinghis Khan, a dočarala je njihov nastup s Eurosonga 1979. godine.

„Što se tiče koreografije i energije, to je bilo doneseno.“, izjavila je Sandra, a Goran je kazao kako je njezin pogled govorio tisuću riječi.

„Prvo mislim da našoj gljivi trebaju antibiotici jer izbori postaju sve bizarniji. Pjesma je vrlo zanimljiva. Opet si pokazala da imaš energiju, volju, snagu. Borila si se vrlo strasno.“ dodao je Tomo. Žiri ju je na koncu ipak “počastio” najgorim bodovima pa se u ukupnom poretku našla na pretposljednjem mjestu.

Ipak, publika, čini se, nije bila tako blagoglagoljiva pa su na Gruicu na društvenim mrežama sasuli salve negativnih komentara, prozvavši je da je “pjevala na playback”. Donosimo prikaz manjeg dijela takvih komentara:

3270bac89d11ab681af6 f887482028f79b32da21

Je li Gruica pjevala na playback ili ne, pogledajte i sami u videoprilogu:




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.