Screenshot RTL Exluziv Specijal

Gospodin Savršeni poletio djevojci u zagrljaj: ‘Bebo, čekam te na aerodromu’

Autor: Dnevno

Goran Jurenec je nakon završetka showa promijenio mišljenje i prekinuo vezu s pobjednicom emisije Gospodin Savršeni Ivom Runjanin te nastavio kontakt s Hanom Rodić. Goran i Hana, kako kažu, imaju još mnogo toga za reći jedno drugom te im veza lijepo napreduje. Goran je zbog poslovnih obaveza otputovao u Njemačku, a po povratku u Zagreb za blagdane, dočekala ga je djevojka Hana na zagrebačkom aerodromu.

“Opet bih ponovila show. Divno iskustvo. Drago mi je da sam ušla i upoznala Gorana. Ova priča je lijepo krenula. Ja baš nisam ona žena koju je on opisivao da traži, ali smo se mi na nekom drugom levelu pronašli. Ja sam se u njega zaljubila van showa. Kad mi se javio, bila sam jako sretna. I to se onda počelo razvijati u neki ljubavni odnos”, ispričala je Hana za RTL Exkluziv Specijal.

Hana je ispričala i kako se nisu vidjeli od posljednje studijske emisije, ali se stalno čuju mobitelom. Veza na daljinu je teška, priča Hana, ali to njima nije nikakva prepreka.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.