nova tv

FILIPU DIZDARU PRVA POBJEDA U SHOWU ZAHVALJUJUĆI TRANSFORMACIJI U JASONA DERULA

Autor: dnevno.hr

Žanamari Perčić nam je donijela kraljevski nastup u ulozi legendarnog Princea, a na bodovnoj ljestvici je zauzela drugo mjesto.

Vrhunskom vokalnom i koreografskom izvedbom Filip Dizdar odnio je pobjedu u osmoj epizodi najgledanijeg glazbeno zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Kao Jason Derulo odlično je odradio, kako je sam rekao, „vokalnu gimnastiku“, i u sjajnom falsetu otpjevao pjesmu ‘Want To Want Me’. Pored toga, zadivio je i sjajnim plesačkim sposobnostima, a zbog vrhunske transformacije i maske, gotovo je nemoguće bilo prepoznati pravog Filipa na pozornici.  Filip Dizdar je kao pobjednik odabrao udrugu „Tera“ iz Rijeke, kojoj će u njegovo ime Nova TV donirati 10.000 kuna.

Gošća žirija, glumica i redateljica Nives Ivanković, Filipovoj je transformaciji dala desetku. „Sveukupni dojam deset. I pjevačke i plesačke sposobnosti, a moram priznat i maska je predivna. Čestitam maskerima! U jednom trenutku nisam uopće znala tko je u pitanju.“, odala je iskreno priznanje cjelokupnom Filipovom nastupu. „Maska je fantastična. Vrlo slično spotu, pjevački si super odradio.“, nadovezao se na pohvale i Tomo in der Mühlen. Sandra Bagarić je ovoga puta za Filipa imala samo riječi hvale. „Netko tko ima prirodno taj duboki bariton, nevjerojatno je da si ti njega gore skroz stavio. Ovo ti je trampolin na gore, zaista jako, jako rasteš iz emisije u emisiju.“, rekla je Sandra.

Žanamari Perčić nam je donijela kraljevski nastup u ulozi legendarnog Princea, a na bodovnoj ljestvici je zauzela drugo mjesto. Izvedba sentiša ‘Purple Rain’ bila je fantastična kao i cjelokupna transformacija koja je bila izuzetno dobro pogođena. „Bila si predivno emotivna, bila si princeza i Prince“ , kratak je bio Goran Navojec, a Sandra je ostala bez teksta, što nije uobičajeno. „Ovo je tužna godina kada je on preminuo. Užasno mi je drago da si super odradila, apsolutno fantastično“, emotivan je bio Tomo, kao uostalom i svi članovi žirija.

Dobro raspoloženje kod publike podigla je Ana Maras Harmander mini koncertom u ulozi legendarnog Miše Kovača. Njena imitacija bila je pun pogodak te je izazvala pravo oduševljenje kao što je uobičajeno na Mišinim koncertima. Već prvom pjesmom ‘Svi pjevaju, ja ne čujem’ podigla je publiku na noge, koja je u ‘transu’ ostala i sve do emotivne završnice sa ‘Nikoga nisam volio tako’. Kao i pravi Mišo, Ana je dio pjesama ‘otpjevala’ rukama, a publika je pozivala na bis. „Ti si glumičetina, Taj gard, energija, taj vibrato koji si nam donijela. Sjajno!“, oduševljena je bila Sandra. Goran se potom nadovezao na njen vibrato. „Ne znaš na momente je li to policija, hitna…ali je uvijek Mate!“, a posebno je pohvalio i fenomenalnu publiku.

Joker Lane Jurčević zablistao je na pozornici. Kako i ne bi kada je njen joker bio talentirani koreograf i plesni trener showa Igor Barberić, koji je osim plesnih pokreta još jednom pokazao i veliko vokalno umijeće. Sjajna imitacija, ženskog zahtjevnog vokala Jessie J u falsetu naišla je na brojne pohvale žirija, njegova izvedba ‘Bang, bang’ oduševila je žiri. „Nevjerojatno! Toliko energije i senzualnosti. Prekrasno.“, izjavila je Nives. Sandru je zanimalo koji broj štikle Igor nosi, a odgovor ju je iznenadio. „44? Tako ti elegantno izgleda nogica!“, s čuđenjem je komentirala Sandra te dodala „Suvereno vladaš scenom. Lepršava si, koreografija je tvoj teren“. Goran je svojim komentarom podcrtao sjajan Igorov nastup. „Ovo nije izgledalo kao nastup nego kao egzekucija. Ti si puno, puno jači izvođač od samog imitiranog materijala.“, rekao je Navojec.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.