Foto: Facebook/HRT

Enis Bešlagić svoju energiju crpi s groblja: ‘Ja sam tamo naučio što je život’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Do posljednjeg mjesta u srijedu je ispunjena velika dvorana Vatroslava Lisinskog  koja je ugostila kazališnog i televizijskog glumca Enisa Bešlagića te tako postala mjesto hrvatske premijere njegove prve samostalne autorske predstave ‘Da sam ja neko’. Svoj životni put, od odrastanja i onoga tko je želio biti pa sve do onoga tko je i što je danas, publici je odlučio prenijeti kroz predstavu za koju je u konačnici dobio brojne pohvale.

Gostujući na HRT-u u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska0 govorio je o predstavi i svom životu te je tom prilikom otkrio od kuda crpi svoju energiju. Pojasnio je na koji je način odlučio živjeti svoj život te što smatra bitnim u životu.

“Tamo sam ja u stvari naučio što je život, najviše, na groblju. I odatle ja crpim svoju energiju. Ja kažem – s groblja. Vjerujte, kad se vi podsjetite, kad znate gdje ćete vi i kako ćete završit, onda znate kako ćete živjeti život”, rekao je glumac.

Enis Bešlagić: Na groblju sam najviše naučio što je život

Na groblju sam najviše naučio što je život, otkrio je u Dobro jutro, Hrvatska Enis Bešlagić, koji je svojedobno radio kao grobar.

#HRT #DobroJutroHrvatska Enis Bešlagić – oficijelna stranica

Objavljuje HRT Vijesti u Srijeda, 13. ožujka 2024.
 

“Ne gledajte samo što je bilo, nego živite sad”

“Ja sam tada rekao da želim biti netko i nešto, da na tom grobu ne stoji samo dva broja i jedna mala crtica, da vi bi morate izgraditi svoje ime, da niste džaba došli na ovaj svijet, da ne gledate samo što je bilo prije i da se ne bavite budućnošću, nego da živite sad”, istaknuo je Bešlagić.

“Ja nisam čovjek koji se bavi poviješću, ja mislim da se time bave ljudi koji ne znaju ispisati sadašnjost. Ja se bavim sadašnjošću pa sutra neka netko zapisuje što sam ja radio, što nisam”, poručio je.
Dok je Jurica Popović tjerao zmije, Matija Vuica snimala editorijal koji nosi vrlo osobnu priču

Zagreb je, nakon Brčkog, Banja Luke i Tuzle, četvrta postaja na Bešlagićevoj turneji s predstavom ‘Da sam ja neko’, a ispred njega je sada Mostar, gdje je predstava najavljena za 25. ožujka.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.