Foto: Supertalent/Facebook

‘DIVAN JE DIDICA, BOG GA POŽIVIO’: Gledatelji konačno dočekali nastup za pamćenje, Krešino ‘zubanje’ teško se može nadmašiti!

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Simpatičan 83.godišnjak Krešimir Krešo Šunjić pojavio se u petoj emisiji showa Supertalent i svojom životnom energijom i pričom kao i talentima, oduševio žiri i publiku.

”Prije tjedan dana smo slavili 60 godina braka. To mi je jedan od najvećih uspjeha u životu, da smo toliko zajedno, to mi je ekstra. Moja supruga je čudo, divim joj se već koliko je izdržala sa mnom”, govori Krešimir.

Šunjić je u emisiji pokazao svoj uistinu neobičan talent, kako je Maja rekla ‘zubanje’. Naime, gospodin Krešo svira zubima, no to nije jedini talent kojega je pokazao, iako je već i tim talentom oduševio žiri. Krešo i pjeva, a svojom izvedbom pjesme Manuela, legendarnog Olivera Dragojevića, ganuo je žiri i publiku.

Njegov nastup u roku deset minuta na društvenoj mreži lajkalo je nekoliko stotina ljudi, a broj kao i komentari samo rastu.

“Divan je didica”, “To ja zovem supertalent, konačno”, “Naježila sam se na njegovu Manuelu”, “Svaka čast, divan čovjek, Bog ga poživio”,

”Mene ste u potpunosti očarali. Vaša tehnika je jedinstvena. Što se pjevanja tiče, zaista vas je lijepo i ugodno slušati, od mene večeras imate da”, rekla je Maja.




 ”Mene ste osvojili i samo sa zubima i onda ste još lijepo otpjevali”, komentirao je Fabijan.

”Ja ću vam i za sviranje i za pjevanje dati da, a najviše ću vam dati da za životnu energiju u 84. godini”, zaključila je Martina.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.