Ivo Cagalj/PIXSELL

Crtač penisom razbjesnio Hrvate: Psihologinja otkrila najveći problem

Autor: dnevno.hr

Nastup koji je naljutio Hrvate.

U Supertalentu, emisji Nove Tv, 30.rujna nastupio je Brent Ray Fraser koji je svojom izjavom izazvao zgražanje u djelu javnosti, jer je prezentirao svoj talent tako što je crtao na platnu pomoću spolovila. Martina Tomčić, jedna od članica žirija odmah je protestno napustila studio, a reakcije publike ne staju. Psihologinja Mirjana Nazor za Večernji list prokomentirala je sporni nastup.

”Nije podobno jer djecu od malih nogu učimo da se klone ljudi koji se skidaju i/ili otkopčavaju hlače. Mi smo u kontradikciji sa samima sobom. Djeca će vidjeti tako nešto na televiziji i zaključiti da je to normalno ponašanje, čime se ruši kredibilitet roditelja i učitelja koji ih upozoravaju na takav egzibicionizam. To je velika kolizija. Tko je tu lud – roditelji i učitelji ili televizija koja takvo ponašanje prikazuje kao normalno. Najveći problem je poruka tog nastupa; svatko se može svući i još se igrati svojim spolovilom. To zbunjuje djecu koja gledaju emisiju jer kod kuće i u školi slušaju jedno, a na televiziji vide nešto sasvim drugo”, rekla je psihologinja.

 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.