Foto: HRT

‘ČISTA KRAĐA, SRAMOTA!’ Gledatelji usplahireni zbog kviza ‘Potjera’, smatraju da su natjecatelji oštećeni za ozbiljne novce

Autor: Š. P.

Žustra rasprava povela se na društvenim mrežama nakon emitiranja nove epizode HTV-ova popularnog kviza “Potjera” u kojoj je lovac Krešimir Sučević Međeral u zadnji čas potukao natjecatelje te ih uskratio za 38.500 kuna.

Natjecatelji Luka i Borna su imali čak 16 koraka prednosti, a lovac Krešimir je na posljednje pitanje odgovorio prekinuvši voditelja Joška Lokasa.

Lokas, naime, nije uspio dovršiti postavljanje pitanja o krutom ugljikovu dioksidu, a Sučević Mađeral je točno odgovorio da se radi o suhom ledu. Igra je tad završena i objavljeno je da Luka i Borna nisu uspjeli osvojiti novčanu nagradu.

Nedugo nakon toga, gledatelji su na služenoj Facebook stranici emisije počeli negodovati, ističući da je po njihovoj procjeni lovac točan odgovor ponudio nakon što je isteklo vrijeme.

“Ovo je stvarno šokantno, nisam očekivao! Kad sam vidio četiri sekunde, šutnuo sam pa ako uđe, ne uđe. I eto ga!”, ustvrdio je lovac na kraju napete završne potjere.

Šokantno je i gledateljima, ali iz drugih razloga. Deseci komentara tvrde isto – Krešimir je na pitanje odgovorio nakon što se oglasio semafor.

“Prevareni su za 38.500 kuna. Krešo je odgovorio izvan vremena. Na snimci se sve lijepo vidi”, piše jedan gledatelj, a drugi dodaje: “Čista krađa. Svatko tko je jučer gledao Potjeru je mogao vidjeti ako je pratio vrijeme da je Krešo dao odgovor izvan vremena. Ja bih se na mjestu ovih natjecatelja žalio. Sramota!”.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.