fbpx
Foto: Marko Todorov / CROPIX

‘BI LI JU PČELA IMALA I GDJE?’ Smijeh do suza u ‘Milijunašu’, Tarik natjecatelja molio da dovrši pitanje: ‘Ovo je za stand-up!’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

U zadnjoj emitiranoj epizodi popularnog kviza “Tko želi biti milijunaš?” natjecao se i Leo Kovač iz Rijeke, specijalizant patologije i citologije, a zbog 12. pitanja voditelj Tarik Filipović se nije mogao suzdržati od smijeha, što je izrazito nasmijalo čitavu publiku.

12. pitanje za 18 00 eura. Tko je tu…dajte vi pročitajte!” kazao je Tarik pa je natjecatelj dovršio pitanje, a onda je krenulo ‘mozganje’.

Pitanje za 18.000 eura je glasilo: “Tko je tu vlasnik sisulje?” Ponuđeni odgovori su bili: moruzgva, pčela, imela i krava.


“Sisulja, što je sisulja? Ima li pčela rilce? Sisulja…, komentirao je Leo, a svaki put kada bi izgovorio riječ ‘sisulja’ Tarik je ‘umirao od smijeha’.

Lea je najprije odgovor vukao prema moruzgvi, a onda se zapitao: “Eventualno ako to nije dio krave, probavnog sustava…”

“Imela…ne znam zašto bi imela imala sisulju”, kazao je Leo, a Tarik je zajedno s publikom prasnuo u smijeh. “Budem još nekoliko puta ponovio zbog publike”, našalio se Leo i nastavio: “Bi li pčela imala sisulju i gdje?”.

Tarik više nije mogao izdržati pa je rekao da bi mu situacija u kojoj se spominje ‘sisulja’ bila super za neki stand-up. “Ovo možete pola sata govoriti”, rekao je Tarik i kroz šalu zamolio Lea da više ne ponavlja tu riječ.

Foto: HRT/ Screenshot

Leo je potom odlučio dati odgovor. Odlučio se za pčelu, no ubrzo se iznenadio. Točan odgovor bila je imela te je Leo kući otišao s iznosom od pet tisuća eura.
Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.