NOVA TV

Ante će tražiti žuti karton za Tomislava: „Došlo mi je da ga spucam!“

Autor: DNEVNO.HR

„Ovo njegovo ponašanje, kultura, ma ispod nule! Kakav je to način? Znaš kad je Kiki sinoć poludio! Kakav on ima performans u Areni, kad dođe Mia ili Dule, pa to svijet nije vidio!“komentirala je Josipa s Goranom koji je odlučio upravo Tomislavu dati šibicu. „Reći ću mu: čekam te!“ dodao je Goran.

Dok je Josipa cijeli dan prigovarala Gazdi Damiru što Barbara ništa ne radi, pritužbe na Barbarina zaručnika Tomislava imao je muški dio farmera. Antu je Tomislav ražestio ranim jutrom lupavši vratima. „Nemoj mi bubat degeneriče jedan!“ proderao se Ante na njega i dodao da smiri tenzije. „Ne zna što će od sebe, pa samo skače kao zec po kući!“ kazao je Ante Josipi koja mu je rekla da samo šuti te da se nije uopće vrijedno svađati se s njim.

Ovo njegovo ponašanje, kultura, ma ispod nule! Kakav je to način? Znaš kad je Kiki sinoć poludio! Kakav on ima performans u Areni, kad dođe Mia ili Dule, pa to svijet nije vidio!“komentirala je Josipa s Goranom koji je odlučio upravo Tomislavu dati šibicu. „Reći ću mu: čekam te!“ dodao je Goran.

Nešto kasnije, na Staroj farmi Ante, Goran i Gordan  također su komentirali Tomislavovo ponašanje. Gordan im je kazao da smatra kako nije u redu od Tomislava da bez razloga lupa vratima i stvara nervozu među farmerima. „Meni se digao tlak, došlo mi je da ga spucam!“ rekao je Ante koji je odlučio da će u Areni tražiti žuti karton za Tomislava. Goran se prisjetio Jasmine i istaknuo kako se njih dvoje nisu voljeli, ali da je uvijek posao dobro štimao. Također, dodao je i da se Jasmina taman uklopila među njih, no dolazak Dalije okrenuo ju je na drugu stranu.„Jasmina je imala bar neki respekt.“, zaključio je Ante.

Farmere je posjetio majstor koji je došao vidjeti kako napreduje tjedni zadatak. Ovoga puta podučio ih je kako se radi biodizel što će farmerima svakako koristiti.

I ove srijede došle su na red želje za koje će se odabrani farmeri boriti u mini dvoboju ukoliko prođu tjedni zadatak. Kristijan je kao i prošloga tjedna poželio pismo od Jelene Rozge, koju bi kaže, ako mu se pruži prilika odveo na večeru. Drugu želju bi iskoristio da se obrati roditeljima pismom. Damirova želja je pismo od Lare i to na dvije stranice: „Da znam kako je, gdje je, što radi, s kime se druži, jesam li tu dobar ili nisam, želi li da dođem doma ili ne, fale li joj ljubav i zagrljaji.“  Osim toga, poželio je jednog dobrog frizera da mu skrati kosu kako bi sakrio sijede. Obzirom da se bliži drugi rođendan Josipine nećakinje, poželjela je sliku i pismo od brata. Na Staroj farmi, sastanak je prošao u nešto drugačijem tonu. Glavnu riječ imao je Goran, a farmeri su na brzinu izrekli svoje želje. Barbara je ostala pri staroj želji – tematski party, dok je druga bila da vidi sestru. Slično je poželio i Tomislav, na prvom mjestu mu je želja da vidi brata, a na drugom pismo od kuće. Iako je prošlo mjesec dana otkako je zadnji puta vidjela muža, Ankica je poželjela pismo od njega. Ante je bio zagonetan i poželio pismo od prijateljice, a ukoliko se to ne ostvari zadovoljit će se i s pismom od prijatelja. Gordan je kao i inače ostao vjeran svojoj staroj želji – litra pive za svakoga i cijelo janje.

Autor:DNEVNO.HR
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.