Izvor: Twitter

TUŽNA VIJEST Preminuo planetarno popularni voditelj Larry King

Autor: Sanja Plješa/Dnevno

Nakon što je prije nekoliko tjedana objavljeno da boluje od koronavirusa u subotu je stigla tužna vijest.

Legendarni američki televizijski voditelj Larry King preminuo je u 88. godini.

U službenoj obavijesti na njegovom Twitteru piše kako “u dubokoj tuzi javljamo da je naš suosnivač, voditelj i prijatelj Larry King preminuo danas ujutro u 87. godini života u bolnici u Los Angelesu”.

Planetarno popularni voditelj imao je karijeru dulju od 60 godina, a za svoj rad dobio je nekoliko priznanja uključujući i dvije Peabody nagrade i jedan Emmy.




Proteklih godina imao je više zdravstvenih problema. Bolovao je od dijabetesa, imao je nekoliko srčanih udara, te rak pluća.

Izvor: Twitter

King je stekao slavu 70-ih sa svojim radijskim programom The Larry King Show, na komercijalnoj radijskoj mreži Mutual Broadcasting System. Nakon toga je između 1985. i 2010. vodio Larry King Livea na CNN-u. Intervjuirao je mnoge goste, uključujući političare, sportaše, te poznate osobe iz industrije zabave.

Izvor: Twitter

Gosti su mu bili svi američki predsjednici od 1974., nekadašnji palestinski čelnik Jaser Arafat, ruski predsjednik Vladimir Putin, kao i zvijezde Frank Sinatra, Marlon Brando i Barbra Streisand.




Autor:Sanja Plješa/Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.