Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

‘TU SI JOŠ BIO MALI, A PJEVAO KAO VELIKI’ Tjedan pun slavlja kod Houdeka: Posljednjom objavom podsjetio na poseban odnos s jednim pjevačem

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Posljednjih dana na Facebook profilu pjevača Jacquesa Houdeka niču same čestitke. Prvo je rođendan slavila njegova kujica Minnie, potom njegov sin, a danas i još jedna posebna osoba u njegovom životu.

“Tu si još bio mali, a pjevao kao veliki. Danas si veliki, a pjevaš kao najveći. Sretan ti 23. rođendan, dragi Rokolo, i neka ti i dalje ostvaruju najveće želje diljem svijeta. voli te tvoj mentor i prijatelj”, napisao je Houdek u objavi.

Pjevač je čestitao rođendan Roku Blaževiću, pjevaču kojeg smo upoznali još 2011. godine kada je svoje pjevačke sposobnosti pokazao u showu Supertalent. Šest godina kasnije pobijedio je u showu Pinkove zvijezde, a godinu kasnije osvojio je drugo mjesto u showu Zvijezde.

Roko je pobijedio na Dori 2019. godine te nas je s pjesmom “The Dream” predstavljao na Eurosongu u Izraelu, a mentor mu je upravo bio Houdek.

Roko nije prošao u finale natjecanja, no nastup mu je pomogao pri dobivanju stipendija u iznosu od gotovo pola milijuna kuna. Naime, od 2021. godine student je na jednom od najprestižnijih fakulteta – Los Angeles College of Music (LACM).




Nakon završetka studija mladi Splićanin steći će titulu profesor pjevanja i vokalnog performansa, a za vrijeme studiranja boravi u svjetskom središtu šoubiznisa, što bi mu svakako trebalo pomoći u karijeri.

 




Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.