Trudna Bridget Jones piše novi dnevnik nakon 13 godina!

Autor: M.P.Š.

Stiže nam vijest koja će oduševiti brojne fanove Bridget Jones. Na jesen izlazi treći nastavak knjige u kojoj se glavna junakinja ponovno bori sa istim problemima, kilažom, alkoholom, cigaretama i naravno muškarcima, ali ovog puta u 'modernijoj' verziji - putem Twittera

Nakon punih 13 godina iduće jeseni će izaći nova knjiga o Bridget Jones. Autorica Helen Fielding odlučila se i na treći nastavak jer kako i sama kaže, još puno toga ima ze reći. Prve dvije knjige rasprodane su u 15 miliijuna primjeraka, a po njima su snimljeni i megapopularni filmovi sa Renee Zellweger, Hughom Grantom i Colinom Firthom. Nakon izlaska knjige očekuje se i novi film. Da podsjetimo filmovi su izašli 2001. i 2004. godine.

Kreatorica lika Bridget koja je postala junakinja mnogih slobodnih žena rekla je kako će radnja biti smještenja u sadašnji London. I ovog puta Bridget će voditi bitku sa starim problemima kao što su kalorije, cigarete i alkohol, samo što će biti ‘obogaćena’ novim čudima tehnologije, piše britanski Daily mail.

– U ono vrijeme kad se snimao film i kad su objavljene knjige nije bilo Twittera tako da će ova priča ići u smislu ‘broj pratitelja na Twitteru nula. Još uvijek nijedan pratitelj. Imam dosta novih stvari koje želim reći, stvari koje me nasmijavaju, stvari koje nisu postojale kad sam pisala posljednju knjigu, način na koji se danas život vodi putem Twittera – rekla je Helen Fielding u jučerašnjem gostovanju na BBC Radiju 4.

Otkrila je kako ćemo vidjeti Bridget kako dogovara spojeve preko interneta, a rekla je i kako će neki likovi poput Mark Darcyija i Daniela Cleavera ostati u knjizi.

Treći film za kojeg će Fielding biti scenarist trebao bi također izaći iduće godine, a u njemu će Bridget biti trudna.

Upitana zašto je njezina knjiga postala takav fenomen i zbog čega su čitatelji i gledatelji tako zavoljeli Bridget, Fielding je kazala da je to vjerojatno zato jer se i u knjizi i filmu poručuje kako će na kraju sve ispasti dobro te da ne morate izgledati kao model iz časopisa da bi bili sretni.




Autor:M.P.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.