Foto: Ženska priča

TRI POTPUNO RAZLIČITE DAME NAPRAVILE SPEKTAKL: Javnosti otkrile do sada nepoznata poglavlja iz njihovih privatnih života

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

U srijedu je u prepunom klubu hrvatskih glazbenika Sax! održano još jedno izdanje popularnog talk-showa „Ženska priča“, u kojem je voditeljica, komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostila poznata imena hrvatskog javnog života: bivšu novinarku, spisateljicu i prvu hrvatsku premijerku Jadranku Kosor, glumicu i maratonku Eciju Ojdanić te pjevačicu, spisateljicu i motivatoricu Anđu Marić.

Kako se radi o jedinom interaktivnom talk-showu u Hrvatskoj, uživo ispred publike, ni ovog mjeseca nije nedostajalo zanimljivih pitanja na koja su gošće, i to bez imalo zadrške, spremno odgovarale, otkrivši do sada javnosti nepoznata poglavlja iz privatnog života.

Tema večeri je bila “Snaga u ženama”, pa su brojni gosti u publici imali priliku poslušati različite perspektive ženske snage, od mentalnih i fizičkih priprema kroz koje za svaki maraton prolazi Ecija Ojdanić do dugogodišnjeg uspješnog nošenja Anđe Marić s multiplom skelorozom pa sve do “plivanja” Jadranke Kosor u pretežito muškom političkom svijetu.

Bivša premijerka je, u svom poznatom pripovjedačkom stilu, nasmijavala publiku brojnim anegdotama iz političkog života; onom o susretu s Barackom Obamom i aferi “crvena torba” te upoznavanju i razgovorima s Borutom Pahurom, a otkrila je i rituale iz svoje svakodnevice kao tadašnje premijerke.

Ecija Ojdanić je publiku motivirala pričama o pripremama za maratone, naglasivši kako upravo zahvaljujući trčanju ima mentalnu snagu, koju smatra daleko važnijom od one fizičke, zbog čega i uspjeva biti fokusirana na mnogobrojne glumačke angažmane.

Anđa Marić je u svom prepoznatljivom leženom stilu oduševila publiku snažnom voljom, upornošću, samopoštovanjem te poručila da ukoliko ona može uspjeti, tada to svatko može, jer je najvažnija vjera u sebe i ustrajnost.

Gošće su pričale o životnim usponima i padovima te naglasile da snagu upravo crpe iz ljubavi prema sebi i poslu, ali i iz inata koji je nebrojeno puta bio zaslužan da daju svoj maksimum. Bilo je tu priče o sabotažama bliskih suradnika i izdajama onih najbližih, što ih je učinilo snažnijim, uspješnijim i boljim osobama.




Otvorile su dušu o svojim privatnim životima, strahovima, manama i svakodnevnim borbama te zaključile kako u ranjivosti leži najveća ženska snaga.

“Kad je ljubav obostrana, onda i traje godinama”

“Osjećam ogromnu želju i potrebu zahvaliti svim dragim gostima koji mi već punih 10 godina dolaze na Žensku priua , otvaraju srca, pokazuju dušu i razotkrivaju svoju ranjivost.




Sav prihod od ulaznica doniramo za EUROPA DONNA – The European Breast Cancer Coalition , stoga od ovog ništa ne bi bilo moguće bez neupitne podrške nasih partnera, koje smatram prijateljima, i vas draga publiko koja svaki mjesec dolazi u Sax Klub Hrvatskih Glazbenika i puni prostor dobrom enegijom, podrskom, smijehom i ljubavlju. Volim vas. Kad je ljubav obostrana, onda i traje godinama”, poručia je putem društvene mreže Marijana Perinić u posebnoj zahvali nakon spektakularne večeri.

Bila je to još jedna rasprodana Ženska priča, a sav prihod od ulaznica je doniran udruzi u borbi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Emisiju ćete uskoro moći pogledati na kanalima Otvorene televizije. Novo izdanje Ženske priče održat će se u srijedu 7. prosinca 2022. u 20,00 sati.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.