TRI ‘GRACIJE’ NA PANTOVČAKU: Sanja, Kolinda i Josipa blistale u svojim haljinama! Koja vam je bila bolja?

Autor: D.D.

Tri dame su svakako plijenile pažnju na inauguraciji petog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića koja se tijekom današnjeg dana održala na Pantovčaku. Sanja Musić Milanović, prva dama Hrvatske odnosno supruga Zorana Milanovića, blistala je u elegantnoj i jednostavnoj ružičastoj haljini hrvatskog brenda Varteks. Svoje izdanje je začinila salonkama i nakitom također hrvatskog dizajnera.

Prva hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na inauguraciju je stigla u pratnji supruga Jakova. Za tu prigodu odjenula je elegantnu crnu haljinu s ružičastom podstavom, lagano asimetričnu.

Svoje elegantno izdanje upotpunila je crnim salonkama. Grabar Kitarović je još jednom pokazala kako je dama s istančanim smislom za stil, u što smo se mogli uvjeriti mnogo puta tijekom njezina petogodišnjeg mandata. Ovo njezino inauguracijsko izdanje dolazi i kao svojevrsna kruna njezina modnog ‘odrastanja’ tijekom predsjednikovanja na Pantovčaku.

Još jedna dama je oduševila svojim stilom na inauguraciji. Pjevačica Josipa Lisac poznata je po ekscentričnim izdanjima, od kojih ne odustaje ni kao 70-godišnjakinja. Ova glazbena legenda otpjevala je hrvatsku himnu na inauguraciji te plijenila pažnju svojim izgledom.

Kod Josipe smo uvijek u dilemi na što više obratiti pažnju – na njezino pjevanje ili izgled. Tako je bilo i ovog puta. Neobična izvedba himne ‘Lijepa naša domovino’ nekima se svidjela, a neke je zgrozila. Nedvojbeno je kako se radi o njezinom specifičnom glazbenom izričaju.

A upravo je takva bila i njezina odjevna kombinacija. Josipa je nosila dugačku crnu haljinu, a promijenila je dva šešira. Na Pantovčak je stigla s crnim šeširom na glavi, dok je tijekom nastupa nosila onaj crvene boje.




Autor:D.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.