Foto: RTL

‘TREBA ZNATI GEOMETRIJU’ Šprajc pokušao pokrenuti ‘smećarsku revoluciju’ zbog volumena vrećica, ljudi ga sprdali

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Televizijski voditelj i urednik, Zoran Šprajc, na društvenim se mrežama požalio na volumen zagrebačkih vrećica te je objavio fotografiju na kojoj je usporedio one od 20 i 40 litara.

‘Donja vrećica navodno ima 40 l, dakle dvostruko više od gornje od 20 l. Stvarno ne morate znati geometrijske formule da se vidi da netko nekog vara’, napisao je voditelj na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Njegova je konstatacija u kratkom roku postala predmet sprdnje te su ga mnogi komentatori prozvali da je on taj koji ne zna geometriju.




‘Sreća da se volumen računa sa sve tri dimenzije, a ne s dvije kako se to aludira u tekstu’, napisao mu je pratitelj.

‘Ipak treba znati geometriju’, poručio mu je drugi komentator.

Borna Lozo iz Možemo također se osvrnuo na voditeljevu provalu pa mu je videom pokušao pokazati kako je u krivu.




‘Čujem da se neki pitaju stane li u 40-litarsku ZG vrećicu zaista 40 litara volumena, pa smo kolega Lovro Hrust i ja odlučili testirati hipotezu!’ napisao je povrh videa u kojem je vidno da zagrebačke vrećice ispunjavaju svoju svrhu.

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.