Pixabay

‘TRAŽIM BIJESNU ŽENU DA MI RAĐA MUŠKU DJECU’: Muškarac postavio oglas s kriterijima koje treba ispuniti njegova buduća žena

Autor: A.K.

Na društvenim mrežama se pojavio oglas jednog muškarca iz Vranja na jugu Srbije u kojem traži ženu po specijalnim i pomalo čudnim kriterijima.

Poželio je upoznati ženu koja nije depresivna, već bijesna i obijesna, da rađa mušku zdravu djecu i da ima osnovno znanje u kuhinji.

Dečko, 39 godina, intelektualac, inženjer strojarstva, senzualne prirode, smeđe oči, rođen sa ocjenom 10, visok 184 cm, krupan, stambena rezidencija–ranč, financijski osiguran, vozi Mercedes, voli humor, skroman, širokog srca, služio vojsku profesionalno, starosjedilac grada Vranja, rođen 19.12.1980. godine, društven, komunikativan, kulturan, živi u zajednici… Želi upoznati Vranjanku, obrazovanu djevojku, zdravih gena, visoku, radi braka i razvijanja obiteljskog posla, koja nije depresivna, već u zdravoj mjeri bijesna i obijesna, rađa mušku zdravu djecu, ne provocira, ne nervira, i ne pravi ga ljubomornim

Dodao je i kako je dovoljno da djevojka ima osnovno znanje u kuhinji jer kod njega ima od koga naučiti kuhati.

Još jedan kriterij, koji je isto pomalo neobičan, je krvna grupa. Muškarac je poželio djevojku A+ krvne grupe, prenosi espreso.rs.

POGLEDAJTE NA ŠTO SAD LIČI: Zgodnoj stjuardesi se nakon neuspješne estetske korekcije život pretvorio u noćnu moru




BIZARNI SLUČAJEVI KOJI SU SE IZ SPAVAĆE SOBE MORALI PRESELITI NA HITNU: Guraju sve, od otrovnih insekata i olovki do cijelog voća!




Autor:A.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.