Foto: Instagram

TRAŽI DRUGU PRILIKU! Brižan otac odlučio je pronaći ljubav u novom showu: ‘Godine nisu važne’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

U iščekivanju smo novog RTL-ovog showa “Pet spojeva tjedno“, u kojemu će djevojke i mladići tražiti ljubav. Kandidati će biti smješteni u istoj kući s petero muškaraca ili djevojaka, a svakoga dana izbacivat će onoga s kim su šanse za ljubav najmanje.

Dosada smo bolje upoznali kandidata Matiju Hakalu, zaštitara i boksača rodom iz Like, kao i bivšu Miss Beauty Hrvatske, dvadesetogodišnju medicinsku sestru Marinelu Grljušić. Na redu nam je Dubrovčanin Tomi Saltarić, pomorski agent koji živi s majkom te obožava sport i teretanu.

Foto: RTL

Traži drugu priliku

Iza 39-godišnjeg Tomija propali je brak u kojemu je bio 10 godina. Ponosni je otac tinejdžera, s kojim voli provoditi slobodno vrijeme, a inače je dječji sportski trener. Kada nije sa svojim sinom, voli otići u teretanu ili zaigrati nogomet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tomi Saltaric (@tommyy1908)




S bivšom suprugom je u dobrim odnosima, a rastali su se prije šest godina jer među njima više nije bilo ljubavi. Sada traži djevojku koja je sportski tip, odlučna, jednostavna i normalna, a godine mu nisu važne. Dobro bi bilo i da njegova buduća odabranica voli romantiku, s obzirom da je Tomi, kako kaže za sebe, izuzetno romantična duša.

Tomi nakon braka nije imao ozbiljnu vezu, stoga poziva sve djevojke sličnih interesa da se prijave u novi show u kojem “ćemo imati priliku upoznati se, družiti, a tko zna, možda i zaljubiti”.




Obožava more i druženje s prijateljima

Kao pravi pomorac i Dalmatinac, Tomi mnogo vremena provodi na moru. Često pokojom fotografijom počasti i svojih gotovo tisuću pratitelja. Zasigurno će taj broj nakon showa porasti, posebno zbog onih djevojaka koje vole visoke i mišićave muškarce. Inače, Tomi je visok 191 centimetar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tomi Saltaric (@tommyy1908)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tomi Saltaric (@tommyy1908)

Na svom se Instagram profilu često pohvali i druženjima s prijateljima, koji će mu svakako biti podrška u pronalasku ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tomi Saltaric (@tommyy1908)


A ne libi se Tomi ni teških i humanitarnih radova, što vidimo po objavama iz Petrinje, gdje je došao pomoći nakon razornog potresa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tomi Saltaric (@tommyy1908)

Nadamo se da će mu sudjelovanje u showu donijeti sreću u ljubavi, a ako ne među djevojkama koje su se zbog njega prijavile, možda među dvjema djevojkama koje su također došle na spojeve. Naime, baš je Marinela došla u potragu za visokim i duhovitim muškarcem, a kako je u ljubavi sve dozvoljeno, svašta možemo očekivati.

 

 

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.