Foto: Davor Pongracic / CROPIX

TRADICIJA KOJU NJEGUJU: Vladimir Šeks ponosno pozirao s lijepom unukom Ivom, jedan detalj pokvario sliku

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Političar Vladimir Šeks uživao je na premijeri baleta “Peer Gynt” u zagrebačkom HNK-u u društvu lijepe unuke Ive Šeks.

Šeks je bio vidno dobrog raspoloženja te je ponosno pozirao s unukom Ivom, a pokazali su i da su pomno birali odjevne kombinacije.

Iva je odabrala dugu bundu smeđe boje, dok je ispod imala jednostavnu odjevnu kombinaciju u smirenim bojama, a Šek je nosio odijelo s crvenom kravatom, no sveukupan dojam mrvicu je pokvario jedan detalj – otkopčani gumb na Šeksovoj košulji.

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Ovo nije prvi put da su unuka i poznati djed viđeni u kazalištu, stoga se svakako može reći kako su odlasci u kazalište postali njihova dugogodišnja tradicija i način na koji vole provoditi slobodno vrijeme.

2019, HNK Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Podsjetimo, Vladimir Šeks iza sebe ima dva braka. S prvom suprugom Marijom u braku je bio 32 godine, a nakon razvoda srce mu je osvojila Anica Ressler-Šeks. Vjenčali su se 2003. godine na Korčuli, no nažalost preminula je nakon teške bolesti u ožujku 2018. godine.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.