Foto: Instagram

TOTALNO SINKRONIZIRANE! Dvije članice popularne ženske grupe objavile da su trudne!

Autor: Š. P.

Nakon što ih je naprasno napustila jedna članica, popularna britanska grupa Little Mix odlazi, čini se, na dulju stanku, ali ne zbog kadrovskih promjena, već zahvaljujući velikim i lijepim novostima iz privatnih života dvaju članica.

Perrie Edwards i Leigh-Ann Pinnock objavile su ovih dana, naime, da su trudne. 26-godišnja Perrie čeka prvo dijete s nogometašem Alexom Oxlade-Chamberlainom, a sretnu vijest objavila je na Instagramu. “Tako sam sretna što na ovo putovanje krećem sa svojom srodnom dušom”, napisala je Perrie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Perrie Edwards 🖤 (@perrieedwards)

I za 29-godišnju Leigh-Ann ovo će biti prvo dijete, a očekuje ga sa zaručnikom Andreom Grayem. “Sanjali smo ovaj trenutak jako dugo i još ne možemo vjerovati da će nam se san ostvariti… Jedva čekamo da te upoznamo!”, napisala je Leigh-Ann na Instagramu.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock)




Sretne vijesti stižu samo nekoliko mjeseci nakon što je grupu napustila Jesy Nelson, pa Little Mix odsad djeluju kao trio.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.