Foto: Instagram

TOP ILI FLOP? Albina se na pressici Eurosonga pojavila u ogromnoj mašni i otkrila kome posvećuje nastup!

Autor: Š. P.

Red proba, red druženja s novinarima – tako otprilike izgledaju dani natjecatelja na 68. Izboru za pjesmu Eurovizije, koji će se idućeg tjedna održati u Rotterdamu. Nakon što je odradila drugu probu na velikoj pozornici, naša predstavnica Albina Grčić ukazala se na još jednoj press konferenciji.

Pred okupljenim novinarima pojavila se u još jednoj kreaciji Jurja Zigmana, riječkog dizajnera zaslužnog za njezin cjelokupni eurovizijski imidž.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

“Opuštena sam i zadovoljna svojom drugom probom. Svi zajedno uživamo u prilici da svoj talent podijelimo ovdje i da zablistamo na pozornici”, otkrila je Albina za Eurosong.hr.




Otkrila je i jednu scensku novost – ugradila je dva kilograma teške ekstenzije u kosu.

“Nastup posvećujem svojoj baki jer vjeruje u mene više nego itko drugi”, priznala je na press konferenciji te otkrila svoje najveće glazbene uzore – Olivera Dragojevića, Christinu Aguileru i Zaru Larsson.

Video s druge Albinine probe u kratkom je roku pregledan više od 200 tisuća puta i nalazi se na drugom mjestu tzv. trendinga.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.