Foto: YouTube

TONČI HULJIĆ U PSIHIJATRIJSKOJ USTANOVI! Fanovi se čude: ‘Na što ste spojeni? Otkuda dolazi ovaj sadržaj?’

Autor: Š. P.

Naslovna pjesma humoristične serije ‘Bogu iza nogu’ koja je nedavno počela s prikazivanjem na Novoj TV dobila je i videospot. Naslovnu ulogu ponovno ima popularni ‘Zmajo’ – glumac Antun Brzak. Tonči Huljić završava u ludnici, a ‘Zmajo’ glumi fanatičnog obožavatelja koji ga želi zamijeniti i spasiti nastup.

“Zanimljiva je činjenica kako je pjesma ‘Bogu iza nogu’ već sada na digitalnim platformama izazvala veliko zanimanje, te je nakon Huljićeve ‘Inamorane’ najviše puta skinuta pjesma”, poručuju iz Huljićeva tabora i dodaju da nakon ovog spota planira snimiti video za instrumentalnu verziju pjesme ‘Suze biserne’ s kojim je 1996. godine Jelena Rozga počela desetogodišnju karijeru u grupi Magazin.

Inače, pjesma ‘Bogu iza nogu’ je pisana u ‘punk ska’ stilu i zapravo je bila namijenjena za drugog izvođača, no s Nove TV su inzistirali da upravo Tonči Huljić bude izvođač. Spot je režirao PILOT studio.

Pročitaj i ovo: ‘RUGLO, NEGLEDLJIVO!’ Gledanost nove serije ‘Bogu iza nogu’ je odlična, ali kritike su porazne, pročitajte ih!

Fanovi na YouTubeu oduševljeni su bizarnim spotom Tončija Huljića i Madre Badesse. “Gospodine Huljiću, molimo Vas da dođete u naš podcast i da nam tom prilikom objasnite na što ste spojeni? Otkuda dolazi ovaj sadržaj?”, pitaju ga slušatelji.

“Tekst izvanredan, to može samo Vjekoslava”, pišu mu i dodaju: “Samo nastavi svoju genijalštinu dijeliti s nama!”.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.