Foto: Žarko Bašić/PIXSELL

‘TOME ĆU OSTATI VJERAN…’ Petar Grašo napokon komentirao navode o ljubavnoj vezi s Huljićevom kćeri!

Autor: Š. P.

Tek što se medijski završila ljubavna sapunica Petra Graše i Danijele Martinović koji su nedavno okončali dugogodišnju ljubavnu vezu, kuloari imaju novu temu – svi ovih dana pričaju da Grašo ljubi Hanu Huljić, mladu glazbenicu i kći Tončija Huljića, jednog od Grašinih najbližih i najdugovječnijih suradnika.

Nakon višednevne medijske tišine, priču o vezi s Hanom komentirao je i sam Grašo. “Nikada nisam koristio javnost kao platformu za prezentaciju privatnog života kako u teškim tako i u lijepim momentima i tome ću ostati vjeran”, rekao je za RTL.hr.

Podsjetimo, navodni par je ‘potpirio’ kuolarska šuškanja druženjem u centru Zagreba, gdje su se nakratko uhvatili za ruke. Da priča ne spada u ‘estradnu fantastiku’, prije nekoliko je godina potvrdio i Tonči Huljić. Govoreći o pjesmi “Srce za vodiča”, u kojoj s Grašom pjeva upravo njegova kći, priznao je da simpatija traje već neko vrijeme.

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

“Hana će mi zamjeriti što ovo pričam. Ona je bila zaljubljena u Petra Grašu, a to je bilo dok je bila mala, jer je on bio stalno u našoj kući. Njena želja je bila da surađuju, i to su i učinili. Ona je čula pjesmu ‘Srce za vodiča’ i jako joj se svidjelo, tako da je rekla, hajde tata molim te da ja pjevam taj ženski vokal, i ispalo je jako dobro. Pjesma je jako neobična, a ona se pojavljuje i u spotu”, rekao je Tonči Huljić svojedobno.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.