Foto: Goran Kovacic/PIXSELL, Instagram

‘TO SAMO GOVORI O NJOJ!’ Najveća hrvatska zvijezda pobrisala komentare Vlatke Pokos? ‘Ne gledam joj više profil…’

Autor: Š. P.

Tko mi gleda storije? Je li mi ona to pobrisala komentare? Zašto mi je pobrisala komentare? Nekima se ovakva pitanja i nedoumice čine kao ‘dječja posla’, ali virtualnim odnosima bave se i odrasli ljudi. Primjerice, Vlatka Pokos.

24sata su, naime, objavila zanimljivu priču o Vlatki i Severini. Prema njihovim saznanjima, Severina je sa svog Instagrama navodno pobrisala komentare podrške koje joj je u jeku bitke za skrbništvo javno uputila Vlatka Pokos.

“Javno sam joj dala podršku, kao žena ženi. Da je meni netko ostavio takav komentar rekla bih mu: ‘Hvala’. To samo govori o njoj. Kad sam vidjela da briše moje poruke, prestala sam joj pisati. Nisam joj bila pratitelj, ali ne gledam joj više profil”, ispričala je Vlatka navodno svojem ‘prijatelju’, a on je to, pak, ispričao medijima.

Animozitet počeo na Dori?

Foto: Instagram

Severina i Vlatka su se nerijetko prozivale u medijima dok je Vlatka bila u braku s Dikanom Radeljakom, a Severina nanovo uspotavljala karijeru uzdrmau objavom privatnog filma s jahte. Vlatki se tada nije svidjela ‘Moja štikla’, pjesma s kojom je Severina predstavljala Hrvatsku na Eurosongu – smatrala ju je neukusnom.

“Nikad nismo imale nekih razmirica. To što danas Severina radi meni se ne sviđa. Ja samo znam da se nisam promijenila, a za nju ne znam”, izjavila je Pokos 2014. godine na Radio Dalmaciji, šokirana činjenicom da je Hrvatskom ‘zavladala jeftina prizemna balkanska glazba’.

Severina je Vlatku puno manje komentirala, ali ju je ‘ubola’ na toj istoj Dori na kojoj je ‘Moja štikla’ postala glazbeni fenomen. S obzirom na to da je Vlatka na Dori nastupala u haljini u kojoj se na Karibima udala za Radeljaka, Seve je uzvratila izjavom: ‘Ja ću se udati u haljini u kojoj nastupam na Dori’.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.