Foto: Wikipedia

‘TO MI JE BILO NAJTEŽE U ŽIVOTU’ Udovica Tome Zdravkovića posjetila njegov grob i otkrila što joj je rekao prije smrti

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Jedna od najveći regionalnih glazbenih legendi, Toma Zdravković, preminuo je na današnji dan 1991. godine, nakon što je izgubio bitku s rakom, a njegova supruga Gordana posjetila je njegov grob u Beogradu.

“Drago mi je da ga se toliko ljudi sjeća. Prošla je 31 godina, iako mi je ova najteža. Zato što je ove godine izašao film koji je bio vrlo realan i izazvao je puno emocija. Kad dođem ovdje, koliko god to bilo bolno, imam osjećaj da sam tu s njim.

Ovaj susret je uvijek veseo, ali i tužan. Iako mi je ovaj put jako teško jer mi je taj film vratio neke emocije koje su jako duboke i jake.

“Pokušala sam se toga riješiti, ali sada se sve vratilo”

To su neka sjećanja koja pokušavaš potisnuti u stranu, ali meni je bolnica i sve što se tamo dogodilo bilo najteže u životu. Pokušala sam se toga riješiti, a sada se sve vratilo. Tada mi je u bolnici rekao da mu nije žao ni zbog čega što je napravio u životu, osim što neće doživjeti Sašino odrastanje.

Bilo mi je strašno, ali nikad nisam vjerovala da će umrijeti. Sve pjesme volim, ali u zadnje vrijeme, kako sam starija, čujem njegovo ‘čekaj me, sigurno ću doći”, rekla je za Kurir.

Podsjetimo, Gordana i Toma upoznali su se u Kanadi, a zajedno su dobili sina Aleksandra. Glazbenik ima još jednu kćer, Žaklinu koja je za Kurir rekla da Tominu suprugu Gordanu i polubrata Aleksandra ne viđa, ali je s njima u dobrim odnosima.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.