Foto: Instagram

‘TO ME DIRNULO’ Zvijezda u spotu Mile Kekina je dostavljač iz Indije: ‘Da naše nove sugrađane učinimo više vidljivima’

Autor: Dnevno.hr/ N.K.

Pjevač Mile Kekin nedavno je predstavio svoj novi album ‘Nježno đonom’ koji je dobio odlične recenzije. Sada je objavljen spot za pjesmu ‘Guvernal’, jednu od nježnijih pjesama s albuma za koju Mile tvrdi da mu je jedna od najdražih pjesama koju je ikad napisao.

Mlađe generacije teško da znaju što uopće znati guvernal – inače staromodni izraz za volan bicikla. Potaknut činjenicom kako je kod nas sve više stranih dostavljača na biciklima iz trećih zemalja, Mile se odlučio da glavni glumac u njegovom spotu upravo bude jedan od njih. Tako je odabir pao na Rakesha Vetagirea iz Indije, kojeg Mile iz milja zove Raki.

”Raki je vrlo simpatičan i komunikativan mladi gospodin, ima 36 godina i  već dva mjeseca živi i radi u Zagrebu. Prije toga je živio u Singapuru, Ukrajini i Poljskoj. U Indiji ga čekaju roditelji,  djevojka i braća, a u slobodno vrijeme se bavi slikarstvom. Osim toga kaže da voli plesati i obilaziti povijesne lokacije”, rekao je Mile.

Raki ne govori  hrvatski, ali mu se pjesma svidjela, a Mile je na kraju intervjuu poželio da pjesmu svidi i barem 1% Indije.

”Bilo bi mi drago ako bi ovaj spot učinio te naše nove sugrađane više vidljivima, da ih manje doživljavamo kao isključivo dostavljače koji nas hrane kad nam se ne da kuhati”, izjavio je pjevač.




Podsjećamo, dečki iz Hladnog Piva nakon 35. godina postojanja, odlučili su uzeti stanku. Mile se odlučio posvetiti solo karijeri, a ostatak benda će djelovati kroz Guerilla Mainstream projekt.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Hladno Pivo (@hladno_pivo1987)

”Emocije su pomiješane. Zajedno smo bili stvarno dugo i bila su to lijepa vremena, ali ja se, s druge strane, baš veselim svojem solo projektu. Spremam tvrđi gitaristički album koji neće biti intiman i emotivan poput ‘Kuće bez krova’, nego će se više tematski baviti društvom u kojem svi mi živimo”, izjavio je tada Kekin.

Autor:Dnevno.hr/ N.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.