Foto: Instagram/@lucija.marcelic.pink.noise

‘To je sigurno bio nekakav znak!’ Lucija i Pink Noise nove su nade glazbene scene, podržava ih i Neno Belan

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Pjevačica Lucija Marcelić i njena grupa Pink Noise do sada su uspješno plovili pop i rock vodama pjevajući obrade pjesama, a nedavno su izdali singl ‘Nešto je čudno među nama‘ kojim najavljuju svoj album prvijenac. Talentiranim zadarskim glazbenicima podršku pruža i Neno Belan, koji ih smatra velikim nadama hrvatske glazbene scene.

“Čast i zadovoljstvo mi je bilo sudjelovati na ovom, po mom ukusu, odličnom singlu. Sa zadovoljstvom mogu reći da će se suradnja sigurno nastaviti i dalje. Želim im svu sreću i uspjeh,” rekao je Belan.

Lucija se prisjetila kako je započeo rad na singlu kojeg autorski potpisuje Rudolf Dvorski. “Prvi korak našeg rada na pjesmi bio je obilježen time da smo išli upaliti računalo odlučni krenuti u ozbiljan rad, a računalo nije htjelo upaliti. To je sigurno bio nekakav znak,” rekla je kroz smijeh, te otkrila kako im je snimanje spota bio ‘vjetar u leđa’.

“Pjesma je pokrenula niz priča u našem bendu, od mog osobnog zanimanja za rad na pjesmama, zajedničkog rada benda pa do nastanka našeg malog privatnog studija Z,” govori Lucija.

Grupa Pink Noise inače je osnovana u Zadru 2018. godine, krenuvši kao akustični sastav. Prisutnost još jednog ženskog vokala, Marte Skejo, jedan je od glavnih razloga iza imena benda. Svoj prvi nastup održali su na ljeto 2019. godine, ali ih je u ostvarenju daljnjih planova na neko vrijeme zaustavila pandemija.

U proljeće prošle godine nastala je trenutna postava benda te su se tako Renatu Zafranoviću, Roku Marceliću i Luciji pridružili Marino Brkljača, inače sin glazbenika Jure Brkljače, te Renatov sin Adriano. Prijateljske i obiteljske veze, kao i zajednička ljubav prema glazbi (posebice pop rocku) ono su što čini Pink Noise, a sudeći po svemu čeka ih blistava glazbena karijera.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.