Foto: Instagram

‘TO JE DOBRA STARA COLONIA!’ Pjesma popularne dance grupe oduševila fanove, svi kažu da zvuče ‘kao nekad’!

Autor: Š. P.

Dok fanovi ‘stare Colonije’ nestrpljivo čekaju da Indira Levak i Boris Đurđević objave novu zajedničku pjesmu, ona ‘nova Colonia‘ s Ivanom Lovrić ima, sudeći po prvim reakcijama, novi hit. Pjesma se zove ‘Nijanse crvene’, upravo je objavljen spot u režiji Darija Radusina, a pozitivni komentari stižu sa svih strana.

“Pjesma ‘Nijanse crvene’ osvojila me na prvo slušanje i iako je demo verzija bila sporija i zvučala drugačije, zadržala je tu posebnu atmosferu, koju samo Boris zna stvoriti. Jedva čekam da dovršimo ovaj novi album i odvedemo vas u neke nove glazbene priče iz naše radionice”, rekla je Ivana Lovrić.

Boris Đurđević, autor svih pjesama grupe Colonia objasnio je kako je pjesma dobila upravo ovakav zvuk: “Rad na prethodnim singlovima me veselio jer sam odrastao na glazbi osamdesetih, a ova pjesma je neko vrijeme čekala da je aranžmanski uobličim jer sam htio istaknuti melankoličnu atmosferu kroz moderni minimalizam. Ivana je svojom emocijom u interpretaciji stavila točku na i”.

Novi Colonijin singl najava je i njihovog novog albuma, nasljednika albuma “Nova era” objavljenog 2018. godine.

“Muzika podsjeća na neka lijepa vremena u kojima smo zavoljeli vašu muziku”, “to je dobra stara Colonia” i “prelijepa pjesma” samo su neki od komentara ispod njihova novog spota.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.