Foto: RTL/Press

‘TO ĆE JOJ SE OBITI O GLAVU’: Bunda od nerca i ‘napucane’ usne presudile, kućom se šire tračevi

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

U drugoj epizodi ‘Pet spojeva tjedno‘ Matija je kući morao poslati još jednu djevojku, a na kraju se ipak odlučio za Nataliju, čiji je izgled već prvog dana negativnog komentirao. “Bunde od nerca, napucane usne”, kaže, nisu za njega.

U kući već raste napetost, a jedna djevojka posebno se našla na meti ostalih. Evo kako je tekao dan:

Nakon što je Matija ujutro jedva probudio djevojke, Martina je komentirala da joj je Matija zanimljiv, ali i dalje tajnovit.
Matija je rekao da ga nešto gura od Klare iako mu je zanimljiva. “Fizički nije moj tip cure”, rekao je, a kad su svi sjeli doručkovati Martina je komentirala da bi ih Matija trebao svaku bar jednom riječju opisati.

Matija je oštro započeo: “Nato, silikoni, cice, usne…”, rekao je Matija za Nataliju te dodao da nikad nije bio u društvu cure sa silikonima“. “Ajme, pa to je čast!”, rekla je Natalija, a Matija je nastavio o ostalima: “Martina – pogled, Matea i Stella imaju puno pozitivnih stvari, a Klara ti si vražićak i ne mogu zamjeriti nijednoj od vas”, zaključio je Matija.

Nakon doručka Matija je curama rekao da jednu vodi sa sobom na tržnicu, a odabrao je Martinu. “Martina se najviše trudi oko Matije i zna postaviti prava pitanja i prave teme”, rekla je Natalija. “Matija je tako simpatičan, drag, prirodan, džentlmen, ljubazan, ima te muške manire prema curi i osjećam se jako ugodno u njegovu društvu kao da nema nikoga oko nas. Gradimo naš odnos, pričamo o našim temama i koncentrirani smo jedno na drugo”, objasnila je Martina. “Mislim da ima kemije s njene strane prema meni tako da zašto ne dati djevojci priliku da me upozna ako je tu došla zbog mene”,  rekao je Matija.

Dok su oni bili na tržnici, djevojke su kod kuće ogovarale Martinu. “Možda je već razvila neke emocije prema Matiji”, rekla je Klara. “Možda je na početku ono sve bila predstava”, kazala je Stella te dodala da je Martina previše sve gleda u dubinu, ali da ne smatra da je to loše. Martina je zaključila da ne može još reći da joj se Matija sviđa ili da je zaljubljena u njega, ali joj je jako zanimljiv, simpatičan i želi ga još bolje upoznati. “Ugodno mi je u njezinom društvu“, otkrio je Matija o tome što misli o Martini.




Ostale djevojke su za to vrijeme bili kod kuće, a Natalija je odlučila u podne malo prileći što je odmah komentirala Stella: “Natalija je flegma, ne voli previše raditi i voli uživati u lijepim stvarima. To će joj se obiti o glavu”.

Nakon zajedničkog doručka uslijedio je trening koji je Matija za cure priredio u dvorištu, a iako je Natalija isprva bila samo za gledanje, na kraju je i ona sudjelovala.




Treningom su cure iznenadile Matiju, a on se nakon toga odlučio posvetiti Stelli pa su završili zajedno na krevetu gdje joj je on masirao mišiće na nogama. “Kako je kod mene prvo pogled pa riječ, a onda su dodiri…, mi smo tek počeli pričati!”, objasnila je Stella.

“Mislim da znaš privući čovjeka”, rekao je Matija te nastavio da mu se sviđa što gaji ljubav prema glazbi te kako gleda svoj budući cilj i obitelj. Ipak, dodao je da mu još nije neodoljiva i da se, za sada, može suzdržati. Stella je zaključila da joj se nakon njihovog razgovora počeo više sviđati.

Svi su se sredili za izlazak, a Matija je morao donijeti odluku tko danas napušta njihovu kuću.

“Nakon drugog dana tko ide kući, moja odluka je sve teža. Gledam neke osobine koje me privlače, počele su se dešavati neke kemije i gledam sitnice i teško mi je, ali Natalija ti danas ideš kući.

“Imao sam, na prvu, loše mišljenje o tebi zbog silikona i umjetnih usana, ali ponašanjem si pokazala da si zabavna cura i voliš se družiti, ali smatram da mi je sitnica prevagnula kad si otišla spavati u podne. Mislim da ne bih mogao biti s takvom curom u životu”, objasnio je Hakala.

“Zamjeram mu samo što me nije pozvao na spoj prije, ali konkretno, ništa mu ne zamjeram”, rekla je na pri odlasku Natalija.

Matija je na kraju večeri na četvrto mjesto stavio Martinu, treće mjesto pripalo je Klari, drugo Matei i prvo Stelli jer smatra da je ona, za sada, pravi zbor za njega.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.