fbpx
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

TKO SE TO OSVEĆUJE MIRJANI HRGI? Njezina konoba od jučer ZATRPANA lošim ocjenama: ‘Krenulo internet orgijanje’

Autor: Š. P.

Novinarka i ugostiteljica Mirjana Hrga osjetila je ovih dana na vlastitoj koži, točnije – konobi, kako izgleda ‘kultura otkazivanja’. Naime, nakon što je na društvenim mrežama podijelila svoje mišljenje o svjedočanstvu sezonskog konobara iz Srbije, stigle su brojne reakcije, i to u obliku loših ocjena na Googleu.

Hrga je, naime, podijelila najnovije recenzije koje je njezina konoba dobila na najvećoj internet tražilicu i mjestu na kojem doslovno čitav svijet traži i daje preporuke za ugostiteljske objekte. Nakon što se dan prije uplela u javnu raspravu oko srpskog konobara, počele su joj stizati – same jedinice.

“Samo napišeš misljenje. Ubode mnoge. Krene internet orgijanje. Štoviše, pozivanje da se iz osvete na Googleu, u recenzijama konobe koja ne želi varati državu, obećavati i na crno davati nerealne plaće i tako sudjelovati u kolektivnom povlačenju na dno, šibaju jedinice i tako ruši poslovanje”, napisala je Mirjana Hrga na Facebooku.

Foto: Facebook

“U prijevodu i prosjeku, to ce značiti da od izvanrednog mjesta, za par sati postajete mjesto koje stranac, neinformiran o razlozima ludila, treba zaobići. Naime, Google ti dopušta da bez da si nogom kročio rušiš rejting nekog mjesta. Ako to želiš. Nema kontrole, nema sankcija. Samo ples sitnih duša”, zaključila je i dodala screenshot kojim potkrepljuje svoje tvrdnje.

U komentarima je kasnije dodala: “Nije narod glup koliko god ga zaglupljivali. Jednom će sve što je nužno potrebno za pristojan život zajednice sjesti na svoje”.

Pročitaj i ovo! MIRJANA HRGA OŠTRO NA KONOBARA IZ SRBIJE: ‘Tko tu koga?! Ovaj tupi i truje tržište!’ Nazvala ga i PROŽDRLJIVIM POLUPROIZVODOM!

Hrga je, podsjetimo, u ugostiteljstvo uplovila zahvaljujući suprugu Staši Stefanoviću, koji je u ožujku 2020. godine s poslovnim partnerom u gradiću Osoru na Cresu otvorio Konobu Mare. “Završila sam fakultet, bila na naslovnicama, mogla što želim i moći ću i dalje što želim jer je to stvar izbora svakog pojedinca, ali ponosno pomažem u kuhinji restorana, čast mi je naučiti nešto novo od ljudi koji znaju iznimno mnogo, ponekad metem, ponekad perem čaše, ponekad odem u dostavu i uživam u životu i radu. Radim od jutra do večeri”, napisala je nedavno na Facebooku.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.