Foto: Guliver Image

TKO JE ZNAO DA PRINC WILLIAM OVAKO ZVUČI KAD SE SMIJE? Snimka je postala hit na društvenim mrežama: ‘Ovo mi je novi omiljeni zvuk!’

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Na TikToku je osvanuo video u kojem princ William razgovora s jednom učenicom u školi koju je posjetio, a zbog načina na koji se nasmijao, video je postao viralni hit te se dijeli društvenim mrežama.

Simpatičan smijeh princa, kojeg su dosad tek rijetki imali prilike čuti, oduševio je fanove kraljevske obitelji.

 “Ovo mi je novi omiljeni zvuk”, “Tko je znao da se princ William ovako smije”,”Podsjeća me na kraljicu Elizabetu, tako se ona smijala, “Jako slatko”, neki su od komentara koji su se zaredali ispod videa.

@loulabelle1000 “Hee! Hee! Hee!” #fyp #foryou #princewilliam #princewilliamedit #princewilliamdukeofcambridge #britishhumour #katemiddleton #thequeen #princessdiana #williamandkate #williamandharry ♬ original sound – The Royal Watcher

Osim ovog’ zaraznog’ smijeha princ William poznat je i po svom humoru, baš kao i njegova Kate.

Jednom prilikom prisustovali su zabavi na koji su stigli nešto kasnije od đredviđenog, a kada su Kate upitali koji je razlog kasnijeg dolaska, ona je oduševila odgovorom: “William je morao napraviti frizuru”.

Princ William je na pitanje šta je naučio tijekom odrastanja odgovorio: “Naučio sam da se ne smiješ zezati s mojom bakom”.




Neposredno prije jednog od svojih putovanja u SAD, princ William je rekao sljedeće: “Svaki put kad upoznam djecu kojima je rečeno da im dolazi princ iz stvarnog života, vidim im razočarenje na licu kada me vide bez krune ili plašta…”.

Jednom prilikom princa Williama je netko upitao zašto je tako mršav, a on je odgovorio: “Kateino kuhanje je razlog tome”.




Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.