
NEZAMJENJIVI PILEĆI AJNGEMAHTEC: Krepka juha omiljene bakine kuhinje!
Pripremite ukusnu tjesteninu sa špinatom i sirom za dvadeset minuta i uživajte u zdravom i laganom obroku!
Sastojci:
150 g tjestenine
200 g svježeg špinata
50 g maslaca
1 režanj češnjaka
120 g ricotte
1 žlica ribanca
sol, papar
Priprema:
Skuhajte tjesteninu prema uputama s pakiranja. Procijedite je, ali sačuvajte čašu vode u kojoj se kuhala. Špinat s malo vode kratko stavite u tavu i pržite jednu minutu. Rashladite i ocijedite višak tekućine. Nasjeckajte peršin. Otopite maslac na tavi, dodajte i nasjeckani češnjak. Kuhajte na srednjoj vatri dvije minute. Dodajte nekoliko žlica vode u kojoj se kuhala tjestenina u tavu i ostatak tjestenine i dobro promiješajte. Umiješajte ricottu, posolite i popaprite pa pospite žličicom ribanca.
NEZAMJENJIVI PILEĆI AJNGEMAHTEC: Krepka juha omiljene bakine kuhinje!
SAVRŠENE OBLATNE S JAFFA-KEKSOM: Oduševite ukućane savršenim spojem omiljenih okusa!
KREMASTI KOLAČ S VIŠNJAMA: Nekoliko sastojaka za osvježavajući desert, idealan za vikend
SAVRŠENO KUHANA RIŽA U UKUSNOM UMAKU S PILETINOM: Sjajan obrok od nekoliko jednostavnih namirnica!