fbpx

TJESTENINA SA SLANIM INĆUNIMA: Sjajan ručak gotov za 15 minuta!

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Bez previše kompliciranja i sastojaka napravite ukusnu tjesteninu sa slanim inćunima za 15 minuta.

Sastojci:

200-300 g tjestenine
5 fileta slanog inćuna
30 g tartufa
3 češnja češnjaka
70 g ribanog parmezana
1 žlica maslaca
svježi ili suhi čili
sol, papar


Priprema:

Češnjak i inćune narežite na sitno. Naribajte tartuf. Skuhajte tjesteninu prema uputi s pakiranja. Sačuvajte vodu. Na maslinovu ulju i maslacu minutu do dvije popržite češnjak, inćune, tartuf i čili. Dodajte tjesteninu i dobro izmiješajte. Dodajte vode po potrebi. Maknite s vatre, posolite i popratite. Dodajte sol i papar po želji te ribani parmezan. Dobro izmiješajte i poslužite.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.