
Naučite pripremati prave domaće raviole: Isprobajte ovaj recept, a onda se poigrajte vlastitim nadjevima!
Bez previše kompliciranja i sastojaka napravite ukusnu tjesteninu sa slanim inćunima za 15 minuta.
Sastojci:
200-300 g tjestenine
5 fileta slanog inćuna
30 g tartufa
3 češnja češnjaka
70 g ribanog parmezana
1 žlica maslaca
svježi ili suhi čili
sol, papar
Priprema:
Češnjak i inćune narežite na sitno. Naribajte tartuf. Skuhajte tjesteninu prema uputi s pakiranja. Sačuvajte vodu. Na maslinovu ulju i maslacu minutu do dvije popržite češnjak, inćune, tartuf i čili. Dodajte tjesteninu i dobro izmiješajte. Dodajte vode po potrebi. Maknite s vatre, posolite i popratite. Dodajte sol i papar po želji te ribani parmezan. Dobro izmiješajte i poslužite.
Naučite pripremati prave domaće raviole: Isprobajte ovaj recept, a onda se poigrajte vlastitim nadjevima!
Zamutite u tren oka smjesu za neodoljive griz-kocke i razveselite najmilije!
Tjestenina s pršutom i vrhnjem: Ukusan, brz i jednostavan ručak dostojan nepca popularnih chefova!
Neodoljivo mirisne kuglice od keksa i kokosa: Slatki kolačići gotovi su za deset minuta!