fbpx
Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

TINA VUKOV OPET PJEVA! Nakon prekida s Lukom Rajićem obradila dvije pjesme: ‘Poljubac za zbogom’ i ‘Još samo večeras’

Autor: T.Š.

Pjevačica Tina Vukov (32) povukla se sa glazbene scene prije četiri godine jer se više nije mogla nositi s prevelikim pritiskom sa svih strana.  “Krenula sam s velikim entuzijazmom, s ljubavlju. Obožavam glazbu i pjevanje, pa sam krenula jako poletna, a onda se suočiš sa stvarnošću, osjetiš taj pritisak. Počneš kalkulirati, misliš da to nije samo glazba, ima puno više toga od glazbe”, iskreno je rekla u intervjuu za InMagazin.

Svoj prvi diskografski ugovor potpisala je sa 14 godina, što znači da se na sceni pojavila jako mlada. Potom se glazbom bavila desetak godina, a onda je odlučila predahnuti.

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Iako je razmišljala kako bi se trebala baviti nečim drugim, ljubav prema glazbi u konačnici je prevladala. “Razmišljala sam o tome, ali mislim da je glazba moj put. Mislim da sam bila dosta mlada. Bez obzira na to što sam imala 24, 25, bila sam nezrela za toliko medijske pažnje”, smatra. Sada se vratila i snimila dvije obrade; ‘Još samo večeras’ Drage Diklića i evergreen ‘Poljubac za zbogom’. 


“To su sve stare pjesme, obrade onog što ja najviše volim, sama sam ih odabrala sve”, kaže Tina, koju su obilježile pjesme ‘Il treno per Genova’ i ‘Tuga dolazi kasnije’.

Nakon 17 godina ti su hitovi i dalje slušani, kao i pjesme Vice Vukova, brata Tinina djeda. Svaki posjet Vice njezinu djedu bio je veliki događaj.

“To su mi pričali u onim još davnijim vremenima, on bi dolazio u posjet i ljudi bi to čuli i bili bi redovi za njegov autogram. Tog se moj tata sjeća jer je bio mali”, kaže.

Vukov se nerado prisjeća napisa o njezinoj navodnoj vezi s 24 godine starijim poduzetnikom Lukom Rajićem.

“Nikad nisam voljela komentirati svoje privatne stvari, ne samo ljubavni život nego bilo što što te pitaju u vezi privatnosti. Ne osjećam da to moram dijeliti, niti potvrditi niti negirati. Nisam ni onda, neću ni sad, neću se više referirati na tu temu. Sad sam sretno slobodna i to je to”, rekla je za InMagazin, te dodala kako o djeci još ne razmišlja.
Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.