Foto: TikTok

TIKTOKER DEMONSTRIRAO ‘TAJNU’ KOKICA ZA MIKROVALNU: ‘Nakon ovog poželjet ćete pad svih mreža bar na jedan dan’

Autor: T. Š.

Koliko puta ste kliknuli na video koji razotkriva životnu tajnu u stilu ‘cijeli život ovo radite krivo’? Da, neki trikovi uistinu su nam otvorili oči, no ubrzo su svi dobili potrebu razotkriti neke trikove, i u tome su pošteno pretjerali.

Jedan od njih je i TikToker Sidney Raz koji je demonstrirao “tajnu” kokica za mikrovalnu. “Ovo je nešto što bih volio da sam saznao prije tridesete”.

Kako se opet navodi, trebala bi biti riječ o dugo čuvanoj tajni vezano za pripremu kokica u mikrovalnoj pećnici, iako nikome nije jasno zašto bi itko, a pogotovo proizvođač nekog proizvoda tajio korisnu informaciju o svom proizvodu.

Sidney navodi da vrećica za kokice ima otvore kako biste istresli zrna kukuruza, što je i demonstrirao.

@sidneyrazthis whole time there was a solution ##inmy30s ##popcorn ##tipsandtricks♬ original sound – sidneyraz

No, ako ste mislili da je riječ o nekoj nepoznatoj osobi, varate se. Riječ je o TikTokeru kojeg prati više od 1,2 milijuna ljudi, a objavama je prikupio 47,1 milijun lajkova.

Zanimljivo je kako su ovakvi trikovi učinili poznatim još jednog TikTokera. Riječ je o Khabaneu Lameu, trenutno najpopularnijem muškom TikTokeru na svijetu, a koji je slavu stekao sprdajući se trikovima poput Razovog.




Njevog put ka popularnosti krenuo je prošle godine kad je Italija ušla u ”lockdown’. Khabane je izgubio posao u tvornici, pa je više vremena provodio doma. Tad je počeo raditi kratke videozapise.

@khaby.lameI’d like to finish my meal in peace 🙄##leanfromkhaby ##learnontiktok ##imparacontiktok ##learnwithtiktok♬ suono originale – Khabane lame

U početku je stvarao isječke na kojima pleše, gleda videoigre ili radi komične vratolomij., a onda se počeo sprdati sa videozapisima o “životnim trikovima” koji preplavljuju društvene mreže.




Lame sve to radi bez riječi. Na TikToku njegova šutnja dovoljno govori. “Došao sam na ideju jer sam gledao te videozapise kako kruže i svidjela mi se ideja da unesem malo jednostavnosti u to”, rekao je Lame za CNN u nedavnom video intervjuu.

@khaby.lameUsually I always win but this time……I v waited a year for a worthy opponent😎You r King ##zlatanibrahimovic @Netflix ##squidgame ##leanfromkhaby♬ suono originale – Khabane lame

“Tip geste došao je slučajno, ali tišina nije. Smislio sam način kako doprem do što je moguće više ljudi. A najbolji način je bio da šutim”, komentirao je.

@khaby.lameDid you get the point? Let’s start a challenge of opposite actions! 🤣 ##learnfromkhaby ##learnontiktok ##imparacontiktok @Anna♬ suono originale – Khabane lame

Trenutno jedina popularnija TikTokerica je plesačica Charli D’Amelio, tinejdžerica iz Kalifornije koja objavljuje razigrane videe, često sa svojom starijom sestrom Dixie.

Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.