Foto: Darko Tomas / CROPIX

Tihana Harapin Zalepugin o pokojnom suprugu, požalila se: ‘Ima tu osude i svega’

Autor: I.D.

Jedna od naših najpoznatijih modnih agentica, Tihana Harapin Zalepugin, prije godinu dana ostala je bez supruga Saše Zalepugina. Ta godina bila je obilježena emocionalnim uzletima i padovima, no uspjela je pronaći unutarnju snagu kako bi se nosila s gubitkom svog voljenog životnog partnera.

”Suočavanje sa sitnicama je možda teže nego s krupnim stvarima, i tu je jako bitno da imate ljude koje možete nazvati, kojima se možete isplakati i onda krenuti u javnost kao da ništa nije bilo. Ima tu i osude, ima svega, svašta sam ja u ovih godinu dana pročitala i preživjela”, rekla je Tihana za InMagazin.

‘Da budem damica kakvu je on upoznao’

Tihana je otkrila da bi njen Saša htio da ona živi dalje, bez opterećenja i da radi svoj posao kao i prvog dana.

“Evo je, pa slika se, pa dobro izgleda, znate, neki bi očekivali da sam i ja otišla, ali ja moram živjeti dalje i znam da bi moj Saša htio da živim punim plućima, da radim svoj posao koji volim, da budem lijepa, da budem uređena, da budem damica kakvu je on upoznao i kakvu je volio”, rekla je Tihana.

Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Svjesna je kako je mnogo ljudi izgubilo svoje najmilije i zbog toga, tvrdi, nema pravo preuzimati svu bol ovoga svijeta na sebe.

Tihana Harapin godinu dana nakon tragedije: ‘Skrivala sam suze’
”Da je jednostavno, nije, oni koji su ostali bez nekoga znaju da to nije jednostavno, svaki dan upalim dušicu jednu za Sašicu i onda s njim malo porazgovaram i tako idem dalje”, priča Tihana.

‘To mi je svakodnevni vjetar u leđa’

Snagu crpi radeći posao koji obožava. ”I mislim da ga još znam raditi tako da me to tjera, to mi je svakodnevni vjetar u leđa”, kaže Tihana. S nenadoknadivim gubitkom, prazninom i uspomenama, pomažu joj nositi se prijateljice.

Foto: Josip Moler / CROPIX

”Danas sam srela dvije prijateljice, Aju i moju imenjakinju Tihanu Škirnjarić. Obje su nedavno ostale bez svojih supruga, ali nevjerojatno kako smo mi žene zapravo hrabre, mi smo otišle na kavu, popričale o njima, svaka nosi svoju tugu sa sobom i ne iskazujemo ju javno. Na neki način smo utjeha jedna drugoj”, govori Tihana.
VATIKAN OVO NE ODOBRAVA Tihana Harapin Zalepugin otkrila gdje je urna preminulog Saše: ‘Nisam ga još pokopala’

‘Saša Nedostaje’

Njihove priče nas podsjećaju da ljubav ne nestaje s gubitkom, već ostaje živa kroz sjećanja i hrabro suočavanje s bolnim istinama života.

”Saša nedostaje, neki dan mi je puknula žarulja i osigurač, i morala sam zvati čovjeka da mi to promijeni što bi Saša napravio bez problema. Nedostaje kad gledam neki program, pa znam na što bi se ljutio, komentirao, nedostaje od jutra do mraka, ali nažalost, život je takav”, zaključila je Tihana.

Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Kroz Sašinu svjetlost i sjenu, Tihana nastavlja svoj put, pronalazeći ljepotu u svakodnevnim stvarima. Hrabrošću i ljubavlju prema životu i Sašom u mislima, ide dalje, kao što bi uostalom i on želio.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.