The Rolling Stones izdaju dvije nove pjesme

Autor: hina

Članovi benda su za album 'GRRR!' odabrali 50 pjesama iz svog bogatog fundusa. Uza sve klasike, počevši od prvog singla, obrade Chuck Berryjeve 'Come On', na album su odlučili uvrstiti i dvije nedavno snimljene pjesme 'Gloom and Doom' and 'One Last Shot', što su njihove prve nove snimke od albuma 'A Bigger Bang' 2005. godine.

The Rolling Stones će u sklopu obilježavanja 50 godina osnutka benda 12. studenoga objaviti album s najvećim hitovima na koji će uvrstiti i dvije nove pjesme, piše u srijedu britanski Telegraph.

Članovi benda su za album ‘GRRR!’ odabrali 50 pjesama iz svog bogatog fundusa. Uza sve klasike Stonesa, počevši od prvog singla, obrade Chuck Berryjeve ‘Come On’, na album su odlučili uvrstiti i dvije nedavno snimljene pjesme ‘Gloom and Doom’ and ‘One Last Shot’, što su njihove prve nove snimke od albuma ‘A Bigger Bang’ 2005. godine.

Unatoč brojnim spekulacijama i upitima znatiželjnih fanova, članovi benda još nisu potvrdili da će 50 godina postojanja slavnog benda obilježiti i kojim koncertom.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.