Foto: Facebook

‘Teško je opisati količinu straha i zabrinutosti’ Vištica doživjela nezgodu na autocesti u BiH: ‘Minute su curile, nismo uspjeli’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Bosansko-hrvatska kazališna glumica Ornela Vištica nedavno je putem Facebooka opisala situaciju koju je doživjela na putu iz Zagreba za bosanski grad Žepče. Tamo je putovala na predstavu sa dvije prijateljice, no tijekom vožnje na autocesti dogodila im se nezgoda.

“Ispričat ću vam priču o Bosni, koju sam jučer zajedno s prijateljicama doživjela. Nakon 45 minuta od graničnog prijelaza, osjetile smo udarac ispod auta na autocesti za vrijeme vožnje. Pomislile smo kako se radi o puknutoj gumi i zaustavila sam auto na zaustavnoj traci,” započela je Ornela.

“Ubrzo smo pronašle pravu kornjaču ispod auta kod lijeve prednje gume. Nakon što smo je izvukle van, pokušale smo ponovno pokrenuti auto, no zvuk nije bio najsjajniji,” opisala je. Ispred njih se ubrzo zaustavio kombi iz kojeg je izišlo nekoliko muškaraca: “Kad sam ih vidjela pomislila sam tko su oni? I koliko je sigurno razgovarati s njima? Uskoro smo saznali imena: Meho, Pajo, Dragan koji su pokušavali osposobiti akumulator od auta.”

“Nažalost nismo uspjeli,” otkrila je Ornela, koja je cijelo vrijeme bila u strahu hoće li stići na predstavu. Jedna prijateljica je ostala čekati vučnu službu uz vozilo, dok su Ornela i druga prijateljica sjele u Mehin kombi: “Meho i Pajo su dali sve od sebe da stignemo na predstavu. Vozili smo se preko Doboja i šest minuta do 20:00 smo stigli ispred dvorane.”

“Meho kaže kako je ljudski život najvažniji. ,,Polako, usporite…” Teško je opisati količinu straha, zabrinutosti, “stavljanja života u torbu”, brige, želje i utrke s vremenom. Jučer u Bosni su ljudi iz Tešnja učinili veliku stvar, omogućili da se predstava izvede i ono najvažnije pomogli da tri žene žive i sigurne stignu natrag u Zagreb. Meho, Pajo, Dragane, Darko, Predrag… Hvala Vam,” zaključila je zahvalna glumica.

“Mi u Bosni i Hercegovini smo takvi ljudi. Malo zamjeram što ste na prvu sudili knjizi po koricama“, “Dobre i drage osobe uvijek sretnu isto tako dobre ljude”, “Poseban je to mentalitet”, “Tri riječi – Bosna je to“, samo su neki od komentara ispod Orneline objave koja je u dva dana prikupila na stotine reakcija.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.