Foto: Instagram

‘TEK KAD SE TU NAĐEŠ’ Nikolina Pišek otvoreno o tome što je saznala tijekom skandala: ‘Tko sam ja da proturječim’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Nikolina Pišek na svom Instagram profilu sve češće dijeli znakovite objave, a ovog je puta otkrila kako je, usred skandala, saznala tko su joj pravi prijatelji.

Televizijska voditeljica podijelila je fotografiju na kojoj, u kupaćem kostimu, pozira uz more pa je objavu popratila poznatim citatom Elizabeth Taylor.

‘Saznaš tko su ti pravi prijatelji tek kad se nađeš usred skandala’, napisala je Nikolina na InstaStoryju te je dodala: ‘Tko sam ja da proturječim’.

Foto: Instagram

Nikolina je prije nekog vremena na društvenim mrežama objavila videozapis s kadrovima jedne pješčane plaže, a svima je za ‘oko zapelo’ kako televizijska voditeljica uživa, a prema njihovom mišljenju bi trebala biti u koroti.

‘Bog te kao da se oslobodila nekih stega. Ni malo tuge u njoj’, ‘Nikolina, tako se ne žali’, ‘Meni djeluje da kada je shvatila da od glume neće ništa postići, ponaša se u skladu s onim kakva je’, ‘Pa to se vidi da je iz interesa bila s pokojnim Vidojem. To svi znaju’, pisali su joj iziritirani pratitelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.