Screenshoot - Youtube

PRIJENOSNA PEGLA ZA KRIZNE SITUACIJE: Bolja od svih trenutno poznatih trikova?

Autor: Dnevno.hr

Tvorci prijenosne pegle jajastog oblika simpatična imena Ovo 150GT vašu će odjeću održat ravnom i ispeglanom svakog trenutka gdje god se nalazili, tako barem tvrde. 

Pegle su po dizajnu uvijek bile velike i teške jer im je to pomagalo u izvršavanju funkcije  otklanjanja nabora s odjeće. Njihova velika težina i površina, kombinirana s toplinom, a ponekad i parom, pomaže im pritiskati tkaninu do besprijekorno ravnog i lijepog izgleda. Pitanje je dali isti rezultat može učiniti i ovaj novi proizvod. Putovanja mogu biti naporna i nenadana, uvijek smo u žurbi te je teško uvijek izgledati “sjajno”. Već postoje razni trikovi za održavanja odjeće ravnom i besprijekornom, ali to su samo trenutačna i brza rješenja koja nikada u potpunosti ne mogu nadmašiti rad pegle.

Peglica teška manje od kile (0,7 kg), dizajnirana je s putovanjem na umu, nije teška, tijelo je zaobljeno i ovalno, stoga i nema tradicionalnu ručku. Zahvaljujući gumenim držačima na svojim stranama, mali  je laka za držati u jednoj ruci. Spremnik za vodu ima 109,4 ml, što je otprilike trećina kapaciteta standardne pegle, kabel za napajanje od 1,9 m za utičnicu, te 60 sekundi kasnije Ovo je spreman za peglanje.

Veliki gumb na vrhu pegle pokreće funkciju pare. Samo držite Ovo okomito i usmjerite donju stranu na odjeću. Dno kutije u kojoj dolazi pegla je također je otporno na toplinu i sklapa se u minijaturu dasku za glačanje.

Rezultati govore kako peglica radi, međutim ima jednu veliku slabost. Naime, maleni spremnik za vodu brzo se iskoristi i ima relativno kratak kabel. Međutim, kako je dizajnirana za ekstremne slučajeve popravljanja naborane odjeće tijekom putovanja trebao bi i dalje poslužiti svrsi za koju je i stvorena.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.