Screenshot: izvor Pixabay

FACEBOOK NUDI DOBRU PRILIKU: Evo kako zaraditi 10 tisuća dolara

Autor: Dnevno

Facebook će svakom tko pronađe i najmanju manu u zaštitnom sustavu nove Libra kriptovalute platiti 10.000 dolara. Michael Engle, direktor razvojnog tima Libre, otkrio je to na svojem blogu.

Program nagrađivanja kreiran je s namjerom da se otkrije i najmanji propust u sigurnosnom sustavu prije službenog lansiranja iduće godine, piše Independent.

“Kada smo kreirali Librin blockchain, sigurnost je bila naš prioritet. Ako će se ljudi za svoje svakodnevne financijske potrebe oslanjati na ovu kriptovalutu, ključno je da infrastruktura koja se krije iza nje bude sigurna za korištenje”, napisao je.

Inače, ovakva praksa novčanog nagrađivanja hakera nije ništa novo među tehnološkim gigantima koji na taj način sprječavaju moguće ilegalne napade. Tako je, najveća društvena mreža od 2011. do danas, platila čak 7,5 milijuna dolara za pronalazak propusta.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.