Acerova monolitna ploča je multimedijalni daljinski

Autor: K.K.

Ova sprava je zapravo ono što bi se dogodilo kada biste otrgnuli 'multi-touch trackpad' sa svog laptopa i nagurali mu nekoliko LED dioda. Na dodir osjetljiv 'pad' bežično se spaja s odabranim računalom i radi kao miš.

Najnoviji uređaj iz ‘tvornice’ Acera je daljinski upravljač koji unatoč svojem čudnom izgledu raspolaže s nekoliko prilično cool stvari, piše Wired.

Ova sprava je zapravo ono što bi se dogodilo kada biste otrgnuli ‘multi-touch trackpad’ sa svog laptopa i nagurali mu nekoliko LED dioda. Na dodir osjetljiv ‘pad’ bežično se spaja s odabranim kompjutorom i radi kao miš.

Korisnik može kontrolirati kursor prstom, ‘skrolati’ s dva prsta te zahvaljujući akcelerometru čak i kontrolirati medijski centar. Klikom na desni gumb stvari postaju još zanimljivije. Svijetla se pale i pokazuju ‘gumbe’ za volume, play/pause, music, video…itd.

Budući da ovo nije službeno objavljivanje ovog upravljača, njegova cijena, ime i datum izlaska ostaju nepoznati.

Autor:K.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.