Foto: Marko Todorov / CROPIX

Tatjana Jurić usred emisije prozvala Plenkovića i Milanovića: ‘Sramite se’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Operna pjevačica i najstroža članica žirija u popularnim televizijskim talent show-ovima Martina Tomčić Moskaljov gostovala je u podcastu Skeep or Beep bavo! radija. Tatjani Jurić je otkrila da čak dva puta nije prošla na prijamnom za srednju glazbenu školu, te kako je ‘završila’ u samostanu kod časnih sestara u Austriji. Osim toga, poručila je i kako se svi rađamo kao savršeni pjevači. Martina i Tatjana dotaknule su se aktualnih tema, razgovarale o tome kako je biti kćer političara, odrastanju i odgoju.

Odgovarajući uvodno na kratka pitanja Tomčić je otkrila kako su ona i suprug nekoliko puta mislili da su ”dotaknuli dno”, ali ne i da su došli do kraja. Ipak, smatra da je to potpuno normalno. Na opasku Džele Hadžiselimovića kako je “brak kao opera, ima svoju kvalitetu ali ljude ne zanima”, operna diva je ustvrdila kako opera jako zanima ljude i da je ona baš poput braka strastvena i nepredvidiva.

Upitana smatra li da je kao dijete političkog dužnosnika imala određene privilegije, Tomčić je ustvrdila kako se dobro nosila sa svojom pozicijom. “Ja bih rekla da djeca političara isključivo i samo imaju tu jednu stigmu koja proporcionalno njihovom karakteru može predstavljati problem ili se mogu s njom dobro, odnosno bolje nositi. Ja bih rekla u mom osobnom slučaju, ne bih to definirala kao stigmu, ali ja sam se dobro nosila i danas se dobro nosim, odnosno ponosna sam da sam kći vrlo uspješnog hrvatskog političara”, poručila je.

“Ja sam dijete političara, ja ne mogu izaći van na prosvjed”

Kako su govorile o nekim građanskim temama, stanju u državi, pitanju ima li Hrvatska lidera, Jurić je u jednom trenutku žestoko prozvala predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića. Upitala je Tomčić tko je to tko bi im trebao poručiti: ‘Sramite se’.

Tomčić je jasno dala do znanja kako se ne osjeća najugodnije kada razgovara o takvim temama te pojasnila zašto. “Ja sam dijete političara i onda to uvijek ima drugačiju težinu. Ja ne mogu izaći na prosvjede van na cestu jer ja nisam građanka u tom momentu, nego sam kći bivšeg političara. Ja se zalažem na malo drugačiji način. Moje pojavljivanje ima neku drugačiju težinu, pa ako to već i radim onda želim zbilja ostaviti traga”, pojasnila je, između ostalog.

PREKINUO PUT DO NJENE ‘VENE AMORIS’: Tatjana Jurić otkrila razlog prekida zaruka sa Zubakom
Zajedno su zaključile kako ne vide da naša zemlja ima nekog lidera koji će Hrvatsku povesti u bolju budućnost. “Imam pred sobom lik i djelo mog oca koji je bio političar onako kako ja smatram da politčar mora biti u svim svojim kvalitetama. Mislim da danas nitko uopće ne može pomislit da bilo što radi u životu za nekakve više ideale, a da pritom nije iskalkulirao što on od toga dobiva”, rekla je Tomčić.

Foto: YouTube

“Moj tata je puno toga žrtvovao, za te više ideale, i ja sam na to silno ponosna. Ja ne zamjeram tati što nije svaki moj koncert, svaku moju predstavu pogledao”, rekla je Tomčić i dodala kako je znala da je u tim trenucima njen otac imao važnijeg posla. “Tvoj tata se potrošio, a gdje smo došli”, komentirala je razočarano Tatjana Jurić.
Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.