Photo: Igor Soban/PIXSELLL

STANKOVIĆ: ‘HAKIRALA NAS JE VESNA ŠKARE OŽBOLT’: Pogledajte što joj sprema u nedjelju! Kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba sjest će u vruću stolicu!

Autor: Dnevno

“Moja politika je usmjerena samo na građane, a hrvatska politika je vrlo prljava, osobito pred izbore kada postajete nekome konkurent”, ističe ova nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba  – Vesna Škare Ožbolt koja ovog vikend gostuje kod Aleksandra Stankovića u emisiji “Nedjeljom u dva”.

U ovoj kampanji, Škare Ožbolt naišla je na optužbe za plagiranje MOST-ovog programa, no ustvrdila je kako je bila riječ o hakerskom napadu i pokušaju da joj se našteti uoči lokalnih izbora.

Vesna Škare Ožbolt rekla je da joj je jasno da joj politički protivnici ne vjeruju, te da su je toliko iznapadali da se osjeća kao da je gradonačelnica i da je pobijedila na izborima. Njezin program, rekla je, niti jednom rečenicom nije sukladan s programom Mosta.

“Navikla sam primati udarce, ali neću se baviti ovim dječačkim političkim igrama”

“Napadi su krenuli kada su objavljene ankete koje pokazuju da uzimam i lijevima i desnima i da sam napravila političku pomutnju. Treba vidjeti tko mi je hakirao stranicu, prepustiti onima koji su zaduženi za to, i mene to zanima. Navikla sam primati udarce, ali neću se baviti ovim dječačkim političkim igrama. Moja politika je usmjerena samo na građane. Kampanju ću voditi kako sam zamislila. Prljava kampanja je već krenula, ali to je na neki način i normalno. Hrvatska politika je vrlo prljava, osobito pred izbore kada postajete nekome konkurent, onda su vam noge plave od udaraca. Spremna sam na to”, rekla je.

Upravo je po ovoj hakerskoj priči najavljeno njeno gostovanje i u nedjelju 14. ožujka na Prvom programu u 14 sati emisiju Nedjeljom u 2 kod Aleksandra Stankovića. “Hakirana nas je Vesna Škare Ožbolt”, napisao je Stanković koji sigurno neće propustiti postaviti pitanje upravo o tom skandalu kandidatkinje za gradonačelnicu Zagreba.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.